Zoque.Forum
»
Google Adwords Hesaplarında YTL Problemi
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: kayseri
|
Google Adwords Hesaplarında YTL Problemi
Merhabalar;
Bugün itibariyle Google Adwords ana hesabım ve bağlı kullanıcı hesaplarımda hiçbir ayar yapmama rağmen YTL olarak gördüğüm raporlar ve listeleme bilgileri şuan Sterlin (₤) olarak görünüyor. O kadar uğraşmama rağmen bir çözüm bulamadım. Faturalandırma tercihlerim, ülkem vb. herşey Türkiye... Google'a e-posta gönderdim ama 1 haftadan önce cevaplayacaklarını zannetmiyorum. 1 Hafta sonrada birisi saçma bir cevapla sorunun detayını ister 1 hafta daha uzar bu böyle devam eder... Aranızda böyle bir problemle karşılaşan oldu mu? Problem bugün başladığından hesaplarınızı kontrol edip bilgi verebilirseniz sevinirim. Üstelik koskoca GOOOOOOOGLE istanbulda da büro açmasına rağmen her yerde olmadığı gibi Türkiye'de de bir telefonlu helpdesk sistemi kurmuyor acaba neden! |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Google Adwords Hesaplarında YTL Problemi
Konu sanrım benim birkaç gün önce xe.com sitesindeki TL simgesine itirazımla aynı nedene dayanıyor. Maalesef dünyada Lira para birimi için de pound (£) simgesi kabul ediliyor. Lira için bir simge bulup kullandırtmadan bu tarz sorunlar ile karşılaşacağız sanırım.
Ama Adwords'de sadece para simgesi değilde miktarlar da değişmişse nedeni bu değildir demektir.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: kayseri
|
Re: Google Adwords Hesaplarında YTL Problemi
Merhaba Erhan Bey,
E-postanız için teşekkür ederiz. Size, hesabınızdaki para birimini kesinlikle değiştirmediğimizi bildirmek istiyoruz. YTL üzerinde faturalandırılmaya devam edeceksiniz. Şu anda teknik bir sorun yüzünden, hesabınızda yanlış bir para birimi sembolü gözükmektedir. Mühendislerimiz konu üzerinde çalışmaktadırlar ve bu konunun kısa zamanda çözüleceğini umuyoruz. Bu konuda verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz. Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bize adwords-tr@google.com e-posta adresinden ulaşın. Saygılarımla, Google Adwords Ekibi |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!