|
|
#12 (permalink) |
|
Re: Google Adsense Google Arama ile Gelenlere daha az mı veriyor?
Arkadaşlar şöyle yapalım mı? Ben başladım. Aşağıdaki kod hiç bir şekilde Google Adsense anlaşmasına aykırı değil ve şu an gayet kolay çalışıyor. Yaptığı tekrar söylüyorum, Google'dan gelen ziyaretçiye başka siteden tıklayan başka reklam göstermek. Lütfen karışıklık olmaması için her şeyi aynı sadece kanalı farklı reklma yerleştirin.
Bunu deneyelim herkes deneyimi gördüğü oranları değerlendirip bildirsin. (rakamları istemiyoruz zaten açıklamak yasak) Not : Biliyorsunuz aşağıdaki kod gelen ziyaretçinin bir sayfa gezdiğini kabul eder. Yani session boyunca sitenizde gezmeye başladığında artık sonraki sayfalarda referer Google dan geldiği kabul edilmez. Bunu tüm session boyunca takip etmek isteyen olabilir. Onlar ilk sayfada ki kodda yer alan Setcookie ile cookie yazdırabilirler. Ben hem cookiler kapalı olabileceğinden hem de istatistiklerime göre tekil ziyaretçilerin gezdiği sayfa çok olmadığından aşağıdaki kodu yeğledim ve şu an çalışıyor) <?PHP $show_ad = false; if (stristr(getenv('HTTP_REFERER'),"Google")) { $show_ad = true; } ?> <?PHP if ($show_ad) { ?> Google KANALI <?PHP } else { ?> site KANALI <?PHP } ?>
Portfolyo | Güneşin Tam İçinde | DeviantArt Mihrace.Net ! | 3d Gözlük | Ebu'l-iz | Kimin Eli? | Reklam-im Mesaj ssonmez tarafından 01.04.2007 (23:33) yeniden düzenlendi.. Açıklama: Not bölümünü ekledim. Setcookie için |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!