Zoque.Forum
»
Google Analytics Resetleme
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Google Analytics Resetleme
Selamlar,
Son günlerde analytics raporlarımda sitemle alakasız referrerler, keywords'ler raporlanmaya başladı uzun bir araştırmadan sonra olayın benim tracker kodlarımı akıllı birinin kendi sitesinde kullanmasından kaynaklandığı keşfettim. Kişiye bununla ilgili mail attım hala cevap gelmedi Google'ada tracker kodumun değiştirilmesini ve kayıtlarımın resetlenmesini istedim ondanda 1 haftadır yanıt yok. Hesap kısmında tracker kodu değiştirme yada rapor resetlemeyle ilgili birşey bulamadım bu konuda ne gibi önerileriniz olur? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Google Analytics Resetleme
Google analytics'de filtre adinda, sayacin sadece belirli klasör ya da domainleri kontrol etmesini saglayan bir secenek var. belki isine yarabilir: https://www.google.com/support/analy...26798&hl=en_GB
filtre olayini da hesabina giris yapinca, sag alt köseden filter manager secenegi üzerinden ulasabilmen gerek.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!