Zoque.Forum
»
Google AdWords'te ada göre reklam?
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara - Adana
|
Google AdWords'te ada göre reklam?
Google'da adımı arattığım zaman sağ taraftaki sponsor linklerde "Merhaba Ali Kayhan" ile başlayan bir reklam çıkıyor. Bu nasıl olabiliyor? Reklamveren aklına gelen adlara göre ayrı ayrı reklam mı hazırlıyor yoksa Adwords'te bunu sağlayacak bir kod kullanma şansı sunuluyor mu?
Ekran görüntüsünü de ekliyorum.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Google AdWords'te ada göre reklam?
Bende önce kendi adıma bir deneme yaptım. Ancak başarısız oldum. Sonra tekrar sizin isminizi kullandım. Başardım. Sonra rastgele isimler seçerek devam ettim. Bazılarında başarılı bazılarında başarısız oldum. Tahminimce aranan kelimeye göre bir çok reklam oluşturmuşlar. Bunun başka bir yolu yok.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Popüler isim & soyisim kombinasyonlarını içeren bir veritabanı ile yapmışlar sanırım :
http://www.auris-yenitoyota.com/inde...omerID=C387865 Yukarıdaki "CustomerID=" ile oynayarak değişik isimler görebilirsiniz.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Kişiye özel reklam etkileyici, bunlar Toyata müşterisi olabilirler, yeni ürünlerde eski müşterilere braşür vb.. paketler gönderilmiştir yada Toyatanın bir ara bir tanıtım amaçlı oyun benzeri bir reklamı vardı ona katılan ve arabası olmayan kişilerde olabilir.
Kişi isimleri kullanmak için bir çeşit sözleşme imzalatmış olması gerekmez mi? |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!