Zoque.Forum
»
Adlogger ve Joomla
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: artvin
|
Adlogger ve Joomla
Arkadaşlar Merhaba;
Herkese iyi çalışmalar. Benim Merak ettiğim bir kaç konu var, Adlogger hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir sanırım. Adlogger Adsense reklamlarına yapılan tıklamaları sınırlandırmak için kullanılıyor. Bunu kullanıp verim alan var mı? Gerçekten işe yarıyor mu? Ben Joomla sitem için kullandım, hangi reklama hangi ip tıklamış kaç kere tıklamış... vs. ile ilgili bilgileri doğru bir şekilde alabiliyorum fakat 12 saatte 2 tıklamaya izin vermeme rağmen hala aynı ipelerden bu rakamdan çok tıklama oluyor. Özellikle Joomla'da Adlogger kullanan arkadaşlar bu özelliği çalıştırabilen var mı? İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Adlogger ve Joomla
Merhaba,
Adlogger hakkında çok bilgim yok ancak Joomla'da kullanabileceğin bir modül var; Adsense Module (ClickSafe - Special Edition) Ben bir projede kısa süreli kullanmıştım ve memnun kalmıştım. Ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki linkten edinebilirsin. http://extensions.joomla.org/compone...243/Itemid,35/ Kolay gelsin. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!