|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: artvin
|
Birden Fazla Sitem var Bir Tanesi Kapatılırsa...
Herkese merhaba, Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Diyelimki 3 tane sitem var ve bunlara Adsense reklamı koydum ve bu sitelerden biri kural ihlali yada başka bir sebepten kapatıldı. Bu durumda sadece o sitemdeki reklamlar mı kaldırılacak ? Yoksa Adsense hesabım tamamen kapanıp bütün sitelerimdeki reklamlar mı kaldırılacak ? İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler. Herkese iyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Birden Fazla Sitem var Bir Tanesi Kapatılırsa...
Adsense hesabınız tamamen kapatılır.
Bütün sitelerinizdeki reklamlar kaldırılır. Sizinle aynı şirkette çalışan, aynı ağdan bağlantı yapan, aynı ikametgah adresini paylaşan başka birileri varsa onların da hesapları kapatılır. Hesabınızda kazanmış olduğunuz para varsa iptal edilir ve sahiplerine geri dağıtılır. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: Mersin
|
Alıntı:
Sanırım yanılıyorsunuz. Ben Adsense üyeliğimi 6 sitemde birden kullanıyorum. bunlardan bir tanesi illegal içerik idi ve ben "banlanırsan banlanayım" mantığıyla reklam kodlarımı bu siteme koydum. Bir süre sonra reklamların çıkmadığını farkettim. Meğer sitem illegal içerikten dolayı banlanmış . Ama gel gör ki diğer sitelerimde ve genel olarak Adsense hesbaıma hiç bir zarar gelmedi.. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Benim başıma gelen ise; iletişim bilgilerimizde aynı adresi ikametgah adresi olarak gösterdiğimiz kardeşimin sitesinde haksız tıklama olduğu için diğer sitelerimin tamamındaki reklamlar da banlandı ve hesabımda biriken para iptal edildi.
İçerik ihlali, kuralı bozan şahsın diğer sitelerini etkilemiyor olabilir. Bana gelen uyarı "haksız tıklama yapılan bir site ile ilişkiniz olduğu tesbit edilmiştir" şeklindeydi. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Cevaplar için teşekkürler... |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|