Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » Google » Birden Fazla Sitem var Bir Tanesi Kapatılırsa...

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 27.05.2007   #1 (permalink)

umeet's Avatar

Yer: artvin
Birden Fazla Sitem var Bir Tanesi Kapatılırsa...

Herkese merhaba,
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Diyelimki 3 tane sitem var ve
bunlara Adsense reklamı koydum ve bu sitelerden biri kural ihlali yada
başka bir sebepten kapatıldı. Bu durumda sadece o sitemdeki reklamlar
mı kaldırılacak ? Yoksa Adsense hesabım tamamen kapanıp bütün
sitelerimdeki reklamlar mı kaldırılacak ?
İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.
Herkese iyi çalışmalar...
umeet şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 27.05.2007   #2 (permalink)

MGoktas's Avatar

Yer: Kayseri
Görsel: 17
Re: Birden Fazla Sitem var Bir Tanesi Kapatılırsa...

Adsense hesabınız tamamen kapatılır.
Bütün sitelerinizdeki reklamlar kaldırılır.
Sizinle aynı şirkette çalışan, aynı ağdan bağlantı yapan, aynı ikametgah adresini paylaşan başka birileri varsa onların da hesapları kapatılır.
Hesabınızda kazanmış olduğunuz para varsa iptal edilir ve sahiplerine geri dağıtılır.
MGoktas şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 27.05.2007   #3 (permalink)

umeet's Avatar

Alıntı:
MGoktas tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Sizinle aynı şirkette çalışan, aynı ağdan bağlantı yapan, aynı ikametgah adresini paylaşan başka birileri varsa onların da hesapları kapatılır.
Hesabınızda kazanmış olduğunuz para varsa iptal edilir ve sahiplerine geri dağıtılır.
Teşekkür ederim...
umeet şu an çevrimdışı  
Old 27.05.2007   #4 (permalink)

Yer: Mersin

Alıntı:
MGoktas tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle

Sanırım yanılıyorsunuz.

Ben Adsense üyeliğimi 6 sitemde birden kullanıyorum. bunlardan bir tanesi illegal içerik idi ve ben "banlanırsan banlanayım" mantığıyla reklam kodlarımı bu siteme koydum. Bir süre sonra reklamların çıkmadığını farkettim. Meğer sitem illegal içerikten dolayı banlanmış . Ama gel gör ki diğer sitelerimde ve genel olarak Adsense hesbaıma hiç bir zarar gelmedi..
Yeşilmen şu an çevrimdışı  
Old 27.05.2007   #5 (permalink)

umeet's Avatar

Alıntı:
Yeşilmen tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Sanırım yanılıyorsunuz.

Ben Adsense üyeliğimi 6 sitemde birden kullanıyorum. bunlardan bir tanesi illegal içerik idi ve ben "banlanırsan banlanayım" mantığıyla reklam kodlarımı bu siteme koydum. Bir süre sonra reklamların çıkmadığını farkettim. Meğer sitem illegal içerikten dolayı banlanmış . Ama gel gör ki diğer sitelerimde ve genel olarak Adsense hesbaıma hiç bir zarar gelmedi..
Aslında mantık olarak söylediğiniz gibi olabileceğini düşünüyordum bende. Adsense yardım'da bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgi bulunmuyor.
Teşekkürler...
umeet şu an çevrimdışı  
Old 27.05.2007   #6 (permalink)

Yer: İstanbul

Bu durum tamamen Google adsensenin insiyatifinde.Hesabınızı komplede kapatabilir, sadece bir sitenizide program dışına alabilir.

Çünkü TOS da açıkca belirtilmiş.Bu duruma rağmen illegal içerikli sitelerde reklam yayınlamak sakıncalı.
Mokutur şu an çevrimdışı  
Old 27.05.2007   #7 (permalink)

MGoktas's Avatar

Yer: Kayseri
Görsel: 17

Benim başıma gelen ise; iletişim bilgilerimizde aynı adresi ikametgah adresi olarak gösterdiğimiz kardeşimin sitesinde haksız tıklama olduğu için diğer sitelerimin tamamındaki reklamlar da banlandı ve hesabımda biriken para iptal edildi.

İçerik ihlali, kuralı bozan şahsın diğer sitelerini etkilemiyor olabilir. Bana gelen uyarı "haksız tıklama yapılan bir site ile ilişkiniz olduğu tesbit edilmiştir" şeklindeydi.
MGoktas şu an çevrimdışı  
Old 27.05.2007   #8 (permalink)

umeet's Avatar

Alıntı:
Mokutur tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Bu durum tamamen Google adsensenin insiyatifinde.Hesabınızı komplede kapatabilir, sadece bir sitenizide program dışına alabilir.

Çünkü TOS da açıkca belirtilmiş.Bu duruma rağmen illegal içerikli sitelerde reklam yayınlamak sakıncalı.
Aslında benim illegal içerikli bir sitem yok. Ben sadece geçersiz tıklama gibi kural ihlali durumunda neler olabilir diye merak ettim.
Cevaplar için teşekkürler...
umeet şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

birden , fazla , sitem , tanesi , kapatilirsa

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 04:48.