|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbuL
|
Adsense ban'a karşı yapılabilecekler..
Merhabalar, Bir arkadaşımın forum sitesi var domaini adsenseden banlanmış durumda reklam gözükmüyor hiçbirşekilde... Domaini için abc.com diyelim (reklam olmasın )... abc.com banlanmış durumda..Bende kendisine aynı sunucuda başka bir alan adı altına dosyaları kopyalamasını söyledim xyz.com diyelim bunada... Şuan siteye hem abc.com hemde xyz.com dan ulaşılabiliyor. Aynı veritabanını kullandıkları için ikiside güncel. Kafamda şöyle bir plan var: xyz.com için Adsense başvurusunda bulunup eğer kabul edilirse . xyz.com un tema dosyalarında oynayarak xyz.com da gözükecek biçimde Google Adsense kodu yerleştirmeyi düşünüyorum. abc.com da gözükmeyecek.. abc.com da herhangi bir linke tıkladığında xyz.com daki o linke gidecek şekilde ayarlamayı düşünüyorum.. Yani bir nevi xyz.com a geçip reklamı görmelerini sağlamayı hedefliyorum Ne dersiniz işe yarar mı? Google buna izin verir veya anlar mı?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: Adsense ban'a karşı yapılabilecekler..
Ozetle konusursak site banlandiysa TOS a aykiri bir sey yapmistir. Dolayisiyla siz baska bir seyde yapsaniz bu da ayni icerik ile gene TOS a aykiri olacagindan elinde sonunda o da banlanacaktir.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
Bu sizin düşündüğünüz alternetif çözümü uygulayan siteler yok değil. Açıkçası bu xyz.com şeklindeki 2. sitenin banlanma olasılığı yüksek ama işin aslı birazcık da şana bakıyor, şansınız yaver giderse abc.com adresinin banlanmasına sebep olan şeyleri de xyz.com'da yapmazsanız banlanmazsınız denilebilir. . . .
Ama ne yazıkki şöyle bir gerçek var Google sorgusuz sualsiz TOS MOS dinlemeden tos diye de banlayabiliyor
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Rousse - İzmir
|
Adsense ilgilileri irtibata geçip neden sizi sistemden uzaklaştırdıklarını tam olarak öğrenipte siteden o içerikleri kaldırısaanız yeni bir hesapla reklamalrı yayınlamaya devam edebilirsiniz. Tabi hesabı başka bir kişi üzerine almanız gerekecek.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!