Zoque.Forum
»
Adsense Pin Problemi
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: sakarya
|
Adsense Pin Problemi
Merhaba;
Google Adsense Pin gönderdi ama bana ulaşmadı. 2. kez istedim ama yine ulaşmadı. Ve sitedeki google reklamlarına tıklamalara karşılık hesaba eklenmiyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Adsense Pin Problemi
Bende ilk başta nerde kaldı bu mektup demiştim. Hatta kayboldu falan demeye başladım. Ama yaklaşık 1 ay sonra ulaştı.
Merak etmeyin bu Google. Mutlaka ulaştırır. Ayrıca benden PIN istediği sırada tıklamaların parası hesaba ekleniyordu ama eğer 100 dolar'ı geçseydi ödeme yapılmayacaktı. Merak etmeyin bu sırada halen tıklamalarınız sayılıyor. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Arkadaşım uzun zaman geçmiş olması normal gibi geliyor (4-5 hafta arası) çünkü bende aldığım zaman 2. istemeye gittiğimde postanın geldiğini gördüm. yani geç gelmesinin bir çok nedeni olabilir postacının suçu bile olabilir ...
tavsiyem beklemen . kesin geliyor ... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Google artık yolladığı Pin için bir miktar parayı hesabınızdan kesiyormuş (emin olmamakla beraber 10 $ diye hatırlıyorum) acaba 2. ve 3. isteme de bu geçerli mi ?
Eğer geçerliyse sermaye'yi google yükledin ![]()
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
arkadaş o senin dediğin hesp doğrulaması için yollanıyor. ve 10 dolar değil de 0.123 dolar gibi ufak ve enteresan bir rakam oluyor. yani belki sana fazla yatırmışlardır
.neyse pin için bir ara falan yatırılmıyor bunu belirtmek istedim . |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!