Zoque.Forum
»
Aynı Hostingde Barınan Birkaç Sitede Adsense
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Konya
|
Aynı Hostingde Barınan Birkaç Sitede Adsense
Merhaba
Daha ilk mesajla Zoque'den birşey talep etmeye başlıyorum. Aynı hosting ile yayınladığım 3 site var. (domain yönlendirmesi) 1. Bu olay normalde Adsense kural ihlali de bana verecekleri uyarı -veya hesabımın kapanması- mı gecikti? 2. Eğer kural ihlali ise böyle bi durum için önce uyarırlar mı; yoksa hemen hesabı kapatırlar mı? Not: Burayı okudum. Mesaj temizER tarafından 27.10.2007 (01:17) yeniden düzenlendi.. Açıklama: İletiyi emesen Türkçe'siyle yazmışım. (Daha yeniyim.) |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Re: Aynı Hostingde Barınan Birkaç Sitede Adsense
anasayfan.com/a
anasayfan.com/b anasayfan.com/c olsun yönlenen sayfaların. domainlerin ise a.com b.com c.com olsun. a.com yazınca anasayfan.com/a ya gidiyor değil mi? eğer bu anlatmaya çalıştığım örnek senin dediğin şey ise sitende aynı Adsense kodlarını kullanabilirsin her yönlenen sayfanda. ancak yönlenen sayfalarında sana ait farklı farklı Adsense kodları varsa bu hoş karşılanmaz. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Aynı Hostingde Barınan Birkaç Sitede Adsense
Google kendi sitesinde yaptığı açıklamalarda, farklı sitelerden gelen tıklamaların otomatik tanımlanacağından bahsediyor. Aynı kodları istediğiniz siteye ekleyebilirsiniiz.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!