|
|
#12 (permalink) |
|
Re: PR Guncellenmesi ve Ilginc Sonuclar
yok yani demek istediğim şunun şurasında twitter'dan bahsetmiş kaç tane eli yüzü düzgün türkçe içerik sitesi var ki, sunipeyk'in ya da bildirgeç'in ilk sayfada yer alması gayet normal
![]() oysa a-ç-ı-k k-ı-z m-s-n başlıklı bir yazı söz konusu olduğunda iş değişiyor
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
mmmm, sanırım twitter iyi bir örnek olmadı o zaman ...???
ama bana gene de Page Ranking yalan oldu gibi geliyor. Bakalım facebook'un anasayfası 8 Page Ranking. ne var anasayfasında ? hiç bir şey. Hem de oncacık anasayfası web standartlarına uygun değil. Hani içerik? vesaire ... yok bence Page Ranking kesin yalan olmuştur. ama değişik fikirlere açığım
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Sanirim bunun en iyi analizi daha onceden siraniz kacti Page Ranking yukseldi ya da alcaldi simdi kac demek olacaktir.
Ama bu da yeterli degil cunku benim bildigim kadariyla gosterilen Page Ranking ile islenen Page Ranking vakitleri paralel degil yani sizin siraniz 1 ay once yukselip yuksek Page Ranking degeriniz bir ay sonra gorunur olabilir. Benim elimde bir tane Page Ranking degisen ve sirasini bildigim data var. Ama o Page Ranking 6 yken 1. Page Ranking 5 oldu hala 1. dolayisiyla biraz mantiksiz bir test ![]() Elinde bu sekilde Page Ranking degerini bilen ve degisikligi takip edip analiz edebilmis olan varsa duymaktan memnun oluruz. Ikinci bir olay benim Page Ranking degerim son zamanlarda hic degismese de hatta backlinkler cogalsa da, icerik de cogalsa da Google ziyaretcilerim genelde dustu. Bunu nasil neyle aciklayabilecegim hakkinda bir fikrim yok. Ek olarak diger bir sitem googledan bazen 3.500 bazen 10.000 aliyor, yani 1000 kisi degil resmen 5-10 bin kisi degisiyor. Genelde 2-4 hafta da bir degisiyor? Bir aciklamasi olan
FERRUH.MAVİTUNA - İnanmıyorum, yeni site! Mesaj soul tarafından 09.11.2007 (22:44) yeniden düzenlendi. Açıklama: stats a bakip rakamlari guncelledim |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: diyarbakır
|
2 aylık ömrü olan web sitemin Page Ranking değerinin 2 olması beni de şaşırttı gerçekten. Bence sitenizin Page Ranking değerini yükseltmek istiyorsanız youtube videolarına etiket verirken sitenizin linkini verin
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Google arama sonuçlarında maviye diye aratınca ilk sırada hala çıkamıyorum 2. sıradayım. Anlamadım bir türkü Page Ranking değerimde yükseldi ilk sıradaki sitede dandik ama hala 2.sıradayım. :|
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: Rousse - İzmir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Alıntı:
<meta name="keywords" content="yatay geçiş,uhal,maviye,burs başvurusu,mercan dede,doritos parti nerede,geçici dövme,igoogle gadget,linkin park," /> |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
konuyla ilgilenenlere:
google-pr-ve-son-guncellemenin-etkileri/ önümüzdeki günlerde 1-2 yazı daha ekleyeceğim bu konuda. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!