Zoque.Forum
»
Google Adsense Artık Daha Az Kazandıracak
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Google Adsense Artık Daha Az Kazandıracak
Google'a yazan olursa
bir zahmet şu adsense reklamlarında linklerin sadece renklerini değil her türlü özelliğini düzenleme getirsinler bari. Bazen sadece renk değiştirmek reklamları içerik ile aynı yapmaya yetmiyor.Şöyle içeriğin iyice içine gömelim reklamı ... şaka şaka...Ferruh'a katılıyorum Türk siteleri para etmeye başlarsa ancak bir şeyler olur. Yoksa , at gitsin adsense'i ![]() |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
"Alternatif reklam mecraları gerek" diye düşünüyorum. Projenizi şirketlere anlatıcak ortak bir nokta. Profesyonel bir firma gibi düşünürsek; siz her zamanki gibi blogunuzu yazıyorsunuz, düzenliyorsunuz buraya kadar herşey normal. Ama reklam almak ve gelir kazanmak işin ahbabının yapabileceği birşey. Bence bu noktada artık birilerine ipleri bırakma zamanı. Ben bir web sitemdeki tüm reklam yönetimini dışarıdan bir firmaya devretmek üzereyim. Artık daha çok projeme zaman ayıracağım. Sözleşme ve benzeri şeylerle uğraşmayacağım. Kötü mü?
|
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Alıntı:
@Sunipeyk "Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış!" hareketinin bize herhangi bir getirisi olacagini sanmiyorum. Burada bizi rahatsiz eden ve üzerine eginilmesi gereken asil konu, bence, tiklama basina verilen 1-2 centlik tiklama ücretleri olmalidir.
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
Artık sayfa içi aramalarında google reklamlarını buluyor, önceden bulmuyordu galiba
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
Hazır google adsense masaya yatırılmışken ben de anlamadığım konuyu dile getireyim, Google'nin tık başına verdiği ücret konusundaki kriter nedir.. kafasına göre davranıyo gibi geliyor bana, gerçi google ile maddi olarak bağlarımı koparmış durumdayım ama hep bunu merak etmişimdir... adsense kazançları hiç tutarlı değil bence.
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: ist
|
Google en kısa zamanda alternatifler bulmak gerek bu böyle gitmez zaten rekabet ortamı olması gerek. Zaten fazla bir şey vermiyordu pek bir şey değişmeyecek yine
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
google'ın rakibi olmadığını kim söyleyebilir; daha geçen gün şöyle kabaca bir araştırmada 300 adedin üzerinde PPC advertising provider buldum, bunlardan 50 tanesi ortanın üstünde. google'ın avantajı devasa bir ağa sahip olması; ama adbrite gibi, yahoo gibi reklamcıları da yabana atmayın derim. ms de ad network'ünü geliştirmeye devam ediyor. gelir elde edebileceğiniz ppc ajanslarını araştırın derim. hatta bazı sektörlerde adsense'in çok düşük gelir dağıttığı, ama alternatif ppc provider'ların daha iyi gelirler sunduğu bilinen bir gerçek...
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |