Zoque.Forum
»
Google Adsense Artık Daha Az Kazandıracak
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Re: Google Adsense Artık Daha Az Kazandıracak
Malesef ki daha buna alternatif olabilecek bir reklam sistemi çıkmadı. çıkanlara bile benim güvenim yok artık. çünkü güven veremiyorlar ...
bir de google kazandıranlar için de de en iyisi ... (bence) |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Bir günlüğüne reklamstore'u denedim. Yahu bine yakın gösterim sıfır tıklama nasıl oluyor aklım almadı. Tekrark google'a döndüm.
Fark ettiyseniz bildirgec.org üst tarafta google reklamı kullanmaya başladı. Sanırım onların geliride oldukça düştü. |
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
reklamstore bende denedim az vermesinin yanında, bloguma uymayan reklamlar çıkıyordu. Benim bloguma gelen kişiler Çin ile ilgili bir konuda merak ettiklerinden birşeylere bakmak için gelmişlerdir ama reklam store alakasız reklamlar çıkarıyordu. Google kadar reklam veren çok olmadığından seçenekler kısıtlı.
|
|
|
#34 (permalink) |
|
|
blograzzi.com da google reklamlarını kaldırmış...
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
reklamstore en azından parasını veriyor . katreklam diye bir şey vardı para alanlar olduğunu duymuştum katıldım kazandım ama paramı alamadan kapandı site yani google garanti şu an için başka yapabileceğimiz bir şey yok .
google reklamı gib oluyor ama ne yapalım şartlar bu !!! Mesaj burakbudak tarafından 06.04.2008 (19:14) yeniden düzenlendi.. Açıklama: Yazım hataları |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
ne ilginçtir türkçe sitelerimden hiç bi halt elde edemedim :]] türkçe reklamlarla içeriklerim bağdaşmıyo kanımca :Pp
fakat ingilizce sitelerimde son günlerde ziyaretçi sayısı düşmesine karşın adsense gelirinde artış var :]] buda bu başlığa göre tam tezat ilginç :]]]
|
|
|
#37 (permalink) |
|
@burakbudak lütfen daha düzgün bir Türkçe ile yazıp yukarıdaki mesajınızı düzeltin.
@hayvanAdam, gerçekten de yabancı sitelerde durum yıllardır böyle. Kelime başı verilen ücretler katlarca yukarıda. İngilizce bir site dışında Adsense kulanmak pek anlamlı değil artık.
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bir alternatifde nokta nın virgul.com ' u belli bir konuya yönelik bloglar için uygun olabilir bence. katılım şartları hakkında pek bilgi yok şuan için. sitelerinde sadece başvuru formu var
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Ben başvurdum virgul.com'a. Telefonla aradılar. Şu an sadece Nokta sitelerinde reklam yayınlıyorlar. Bir süre böyle devam edeceklermiş ve sonrasında başvuruları değerlendirecekler. Ben virgul.com'un bir şeyleri değiştireceğini düşünüyorum. En azından Adsense programına rakip olabilecek güçleri var.
|
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
|
Süleyman(ssonmez) abi 5. TBY toplantısında yurtdışında bulunan bloglarda bağış yeri var, okuyucular oradan o blog yazarına ufak meblağlarda bağışta bulunuyorlar demişti. Güzel uygulama aslında denemek lazım.
Ama ileriki zamanlarda gazetelerde blogcuların hesap numaralarını hackleyenleri okuyabiliriz İlk ben yapmıyım deneyecek olan var mı ? ![]()
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
| google adsense , google , ecpm , adsense , tiklama ucretleri |
|
|