»
Google Adsense Engellediğimiz Siteler
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Re: Google Adsense Engellediğimiz Siteler
Aşk meşk falan sitelerinin son halini bir daha ekliyorum. Herkeste engellenmesini önerdiklerim ise tinyurl.com googlepages.com geocities.com blogspot.com arkadasca-ask.com ask-fali.com ask-testim.biz ask-testim.com ask-uyumu.com aska-test.com aski-test.com aski-test.net askimgelirse.com askimi-olc.com askimi-soyle.com askiniolc.com asksenben.com asksenben.net asktabaslangic.com asktestim.com askuyumtesti.com askuyumunuolc.com asyolunubul.com ayriligimbenim.com bedava-sitem.com bedavacebeindir.com bedavakontormerkezi.com benisevonusevme.com cepbedava.com.tr cepte-sohbet-keyfi.com ceptenmsn.net ceptenmsnkeyfi.com chatapat.com chatmetdani.com ringofon.com onlineyavru.info randevum.com sevgi-tesi.com cookask.com sertlestirici.com sevgiland.com sevgilimi-soyle.com sexysohbet.net yasaklievliler.com vajinismus.tc hangiaskinlasin.com yeniaskolcer.com yenicephediye.com yenihediyetelefon.com yeniyilkontoru.com yoldaaskimsin.com
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
Yukarıdaki uygulamaları yaptım.
Önceden tık başına ortalama 0,02 alırken bugün 0,036 ya çıktı. Memnun oldum.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Aslında webmasterlar için çok önemli bir konu bu. Bazı siteler tık başına 0.9$ verebiliyorken, neden 0.001$ larla uğraşalaım.
Fakat, bu sitelerin az verdikleri ne ölçüde doğru? ve de bu siteleri nasıl buldunuz? Gerçi ben de aynen verdiğiniz listeyi yapıştırdım da merak ettim sadece
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Bütün sitelerle nasıl başedeceğiz, özellikle ringofon ile milleti sömürenlerin reklamlarından nasıl kaçacağız?
Filtreme artık yeni iste ekleyemiyorum, tinyurl, googlepages gibi domanleri tamamen engellememe rağmen cep kumandası, aşk, bedava 250 kontör tuzakları hala çıkıyor. Hatta filtreye rağmen +18 siteler bile çıkıyor bazen. Gelirler aşırı derecede düştü.
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
Konu ile ilgili önemli bir kısıma blogumda değindim. Bu aşk meşk siteleri hepsi ringafon'a gidiyor. Çözüm gerçek url'yi engellemek.
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
işin komik yanı burada yayınlanan az para veren siteler listesinde kendi sitelerimden birini görmek. İlginç taraf o sitenin reklamları bizzat benim kontrolümde ve tıklama başı belirlenmen fiyat 0.48.
Adresi PM'den soran olursa veririm sorun değil. Ama anlatmaya çalıştığım şu: Bu listeleri gerçekten dikkatli yazıyor muyuz?
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Ask mesk olaylari icin onerdigin liste icin tesekkur ederiz hocam, hepsini ekledim listeme.
|
|
|
#19 (permalink) |
|
maniaccoder, eğer yanlışlıkla eklenen site varsa hemen bana özelden mesaj yollayın, ben bakarım. Genel olarak sadece az kazandıranları değil genel yayın çizgime çok uymayan siteleri de engelledim. Listeyi buraya alırken de sadece rahatsızlık duyduklarımızı aktardım. Ama dediğim gibi sizin siteniz farklıysa ve içeriği dediğim gibi değilse lütfen yollayın listelerden çıkarayım.
Ringofon olayından tek kelimeyle artık öfke duyuyorum. Google Adsense 'e bilgi vermemiz lazım. Hile yapıyorlar. Verilen adresle içerik farklı çıkıyor ve farklı URL açılıyor sonra o URL birden ringofon a gidiyor. Bu yaptıkları resmen bizim yayıncılığımızı kullanıp hırsızlık yapmak. Lütfen bir Google Türkiye sorumlusu ringofon'dan kurtulmamız için harekete geçsin. site adreslerini nasıl elde ettiğime gelince, tanıdığım sitelerdeki reklamlara tıklayarak açılan site adreslerine bakarak elde ediyorum. Böylece hem arkadaşlarıma yararım hem de bu parazitlere zararım dokunuyor Kendi reklamlarıma asla tıklamıyorum.
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
|
|
|
|
|