Zoque.Forum
»
Google Adwords kredi kartı problemi "Kart Reddedildi"
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Google Adwords kredi kartı problemi "Kart Reddedildi"
Google Adwords için kontör satan ve pek de objektif görünmeyen firmalarla çalışmaktanda kendi hesabımı kullanmak istiyorum fakat tüm kredi kartlarımla denememe rağmen her seferinde "Kart Reddedildi" hata mesajını alıyorum.
Kredi kartlarımın tamamı internet kullanımına açık hiçbir sorun yok. Kartlarımı başka sitelerde sürekli kullanıyorum. Adwords Support'a bu konuda birkaç defa yazdım fakat hiçbirinde cevap gelmedi. Bu konuda bilgisi olan ya da aynı problemi yaşayan varsa ve bilgilerin aktarırlarsa sevinirim. Teşekkürler.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Moskova
|
Re: Google Adwords kredi kartı problemi "Kart Reddedildi"
Ayni sorunu bende yasadim. Support ekibine mail attikdan 15 gun sonra telefonla arayip artik gonderebilcegimi soylediler. Guvenlik onlemiymis kredi kartim onaylanmis mis...
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Re: Google Adwords kredi kartı problemi "Kart Reddedildi"
Yardımın için teşekkürler. Bana da e-posta ile yanıt geldi şu an. Bu tip sorunların sık yaşanabileceğini düşünüyorum Adwords'te. Çünkü sonradan ödemeli Adwords hesabı açıp reklamları yayınladıktan sonra kredi kartı numarasını değiştirerek Google'a kazık atan (!) arkadaşlar sayesinde ince bir elemeden geçiriliyoruz.
Alıntı:
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!