Zoque.Forum
»
google bir daha gelsin
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
google bir daha gelsin
Merhaba arkadaşlar,
5-6 aylık bir websitem var, Google da şuanda 70-80 indexim var, bu bir emlak sitesi, ben sitemin tittle ını AAAAA(ismi yazmak istemiyorum) olarak yapmıştım, ancak gecen hafta bu ismi BBBBB olarak değiştirdim, ama Google'ın indexlerinde değişmemiş, en son robot 25 ocakta gelmiş, benim bu websitemin titlesi ne zaman değişir acaba, birde Google arama sonuc sıralamasında, title lerin bir etkisi varmıdır, mesela şöyle diyeyim, sitemizinin titlesi 5 ay boyunca MMMM Emlak idi,ama metataglarda(........ vs) vardı,Google a ....... yazınca biz çıkmıyorduk, bakıyorum 1 aylık siteler ilk sayfada gozukuyor (sitelerin titlesi hep emlak yyyy gibisinden isimler) biz 10 sayfada bile cıkmıyoruz, ama MMM emlak yazınca cıkıyordu, bu ismi .......MMM emlak, yazdım, bir etkisinin olucagını düşünüyorum.ama henüz Google indexlemedi, bot birdahaki gelişine kaydedermi acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim Mesaj espirtlotus tarafından 05.02.2008 (10:40) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: google bir daha gelsin
o işlemlerin hepsini yaptım, 3 gün önce ama sanırım biraz beklemek gerekiyor, sitemap gönderdim birde Google sayfa tarama hızını normalden hızlıya cıkarttım, sunucuya ek yuk bindirebilirmiş ancak ,Google daha sık ugrar sitenize diyordu, o işlemide yaptım, metataglar tamam, title tamam, sanırım biraz beklemek ve sabretmek gerekiyor
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!