Zoque.Forum
»
Adsense'e Ne Oldu?
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
Adsense'e Ne Oldu?
Arkadaşlar birkaç yerde de gördüm, Adsense'den memnuniyet derecesi bu ay ciddi şekilde azaldı. Gelirlerin gözle görülür şekilde düşmesinin nedenlerini merak ettiğim için bu konuyu açtım. Mesela,
01 Mart 2008 Cumartesi günü 306 tıka 26,17 $ 02 Mart 2008 Pazar günü 393 tıka 23,74 $ 03 Mart 2008 Pazartesi günü 359 tıka 28,41 $ alırken 09 Nisan 2008 günü 467 10,26 $ 10 Nisan 2008 günü 419 tıka 11,56 $ 11 Nisan 2008 Cuma günü 520 tıka 10,81 $ almışım. Rekabetçi reklam filtresi olarak bunu kullanıyorum. Ben bu azalışı dolar kurunun yükselmesi ile Adwordscülerin rekabetinin azalmasına yorumladım. Sizin fikirleriniz nelerdir.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Adsense'e Ne Oldu?
Erdal bende son zamanlarda değişiklik yok. Sabit olarak devam ediyor. Sadece gün olarak bazı dalgalanmalar yaşıyorum. Aslına bakacak olursak tıkların karşılığını bana göre fazlasıyla almışsın mart ayında. Mesela benim ortalama tık sayım ve ücretim alttaki istatistiğe yakın. 400 tıka 20 dolar ya da daha fazlasını hiç almadım.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: afyon
|
Evet, son günlerde azalma var, melodiciler v.s adsense bunları yasakladı filan diye duymuştum ama doğru mu bilmiyorum.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Azalma bazı firmaların bütçelerini aylık olarka ayarlamasından kaynaklanıyor..
Büyük ihtimalle bu sitenizde yayınlanan 1 veya 2 firma reklamıdır. Fazlası olamaz, dolaysıyla bazı adsense sahiplerinde bu dalgalanma görünmez; çünkü o firmaların reklamları yayınlanmıyordur sitelerinde. Bilhassa bunu biglisayar firmaları ve elektronik mamül firmaları yapar. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!