»
Reklamları Engelleyen Ziyaretçiye İçeriği Engellemek
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Re: Reklamları Engelleyen Ziyaretçiye İçeriği Engellemek
@soul link için çok teşekkür ederim. (Uğraşacak zamanı olmayanlar için kısa özet; script reklamı içien koyduğumuz div'in yüksekliğine bakıyor. Eğer sıfırsa, anlıyor ki içindeki reklamı bir sistem ya da eklenti silmiş. Bu basit ama etkili JavaScript sistemle reklamların sayfadan çıkarıldığını buluyor. Ancak eksi yönü kişi javascriptleri de önleyen eklenti kullanmışsa çalışmıyor) @sahip biliyorsun Bloglama için Eray (eloy) deliler gibi çalışıyor. Sanırım aramızdan en çok uğraşan o. Ancak hiç kolay olmayan bir iş olduğunu da görüyorum. Klasik reklam mecralarına alışmış reklamverenler halen internet'i tam anlamıyla keşfetmedi gibi duruyor.
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bu söylediğinin cevabı da aslında hepimizin bildiği bir şey. reklamveren, ölçümlenebilir sonuçlar bekler. vereceği paranın kendisine bir süre sonunda en azından müşteri olarak dönmesini bekler. ama tr'de parasını alalım, biraz reklam yapalım, gerisi de yukarıya, para da cebimize havale mantığında reklam ya da SEO yapanlar oldukça bu işler gelişmez ve sizler gibi kalitei içerikler sunmaya çabalayanlar bundan zarar görür; bazısı küser, bazısı daha iyi alternatiflere daha çok vakit ayırır. sonuçta bence her uzun süreli blog yazarının bu konuda bilgilendirici yazılar yazması, reklam verme potansiyeli olan izleyicilerini sağlıklı yönlendirmesi önemli.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Balıkesir
|
bana kalırsa böyle bir işle uğraşmana gerek yok... çünkü reklamları görmek istemeyen birisi tıklamak da istemiyordur muhtemelen... tıklamak istese bile Google öyle saçma bir reklam politikası izliyor ki sitene giren sağlam birinin bedava kontör vaad eden reklamların ya da arkadaşlık sitesi reklamlarının ilgisini çekeceğini düşünmüyorum.bu siteleri rekabetçi reklam filtresi ile engellesen bile ilk cümlelerimde yazdığım gibi reklamları engelleyen birisi tıklamak da istemiyordur diye düşünüyorum... bunun çeşitli sebepleri olabilir : ya senin para kazanmanı istemiyordur ya da yukarıda neden reklamları engellediğini yazan arkadaşım gibi bir nedeni vardır. o da senin çalışmalarını takdir ediyorsa yine arkadaşımın yaptığı şekilde sana teşekkür etmenin nazik ve kazançlı bir yolunu kullanacaktır...
bu yazıyı sadece sana fikir vermek için yazmış olduğumu ayrıca belirteyim ve Adsense'den bugüne kadar tek kuruş para kazanamamamın verdiği üzüntüyle şu cümleyi de yazıma eklemek stiyorum : Adsense bir saçmalık!!! ( tabi ki bu cümle üzüntümün bir yansıması. bu başlık altında tartışmaya gerek yok tartışmak isteyen Adsense bir saçmalık mıdır? şeklinde bir başlık açarsa seve seve düşüncelerimi yazarım. ) |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!