|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
Re: Adsense Referral'ları
Adsense tavsiyeleri ülkemiz için kaldırılmadı. tamamen kaldırıldı. Adsense tavsiyeleri yerine geçecek olan Google Affiliate Network ise şu anda tükçe değil. Zaten affiliate network için ayrı bir üyelik gerekiyor.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bu cevabın çok iyi oldu mentor. Teşekkür ederim.
Bu arada bu sayfadan Google Affiliate Network'e bir göz atabilirsiniz. Bana Referral'lardan daha iyi gözüktü. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Afyon
|
Google Affiliate Network, Türkiye'den üyelik kabul ediyor mu acaba?.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Kabul ediyor gibi gözüküyor. Bu sayfaya gittiğinizde Google Affiliate Network'E başvuru formu karşınıza geliyor ve "Country" listesinde Türkiye'de bulunuyor.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Ben "sign up" a tıkladığımda görememiştim, belki de gözümden kaçmıştır. Teşekkürler.
Ekleme: https://www.connectcommerce.com/secu...00000000000001 bu linkte göremedim ben.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
aspcibertan. Senin baktığın sayfa yayımcılar(publisher) için. Yayımcıları şu an için Türkiye'den kabul etmiyor olabilir fakat reklamcıları(advertiser) Türkiye'den kabul etme imkanı var.
Türkiye'den kabul etmemesinin sebebi muhtemelen bu işin daha yeni olmasıdır. Google'ın bu yeni sistemi yayılınca Türkiye'de eklenir. Zaten Türkiye, Google'ın parlak geleceği olan pazar alanlarından biri. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!