Zoque.Forum
»
Nightshift Partisi 2-3-4 Mart 2007'de Bilgi Üniversitesi'nde...
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: istanbul
|
Nightshift Partisi 2-3-4 Mart 2007'de Bilgi Üniversitesi'nde...
Merhaba,
6 senedir sürdürmekte olduğumuz demopartisi etkinliklerinden Nightshift, 2-3-4 Mart 2007 tarihlerinde Bilgi Üniversitesi'nde. Demo partileri, Commodore ve Amiga zamanlarından beri bilgisayarları daha sanatsal olarak kullanmakta olan bir kesim insanın bir araya gelerek ürettiklerini sunmak veya orada üretmek için bir araya geldiği workshop niteliğinde etkinliklerdir. Çoğunlukla da dijital sanatların uç noktalarında üretim yapanlar ve kod yazmaya gönül vermiş insanlardan oluşan bu kesimde bilgisayar oyunu yazan insanlar da yoğunlukta olmakta. Herhangi bir platforma bağlı olunmamasına rağmen, çoğunluğun 8 bit biligsayarlara olan aşkı dolayısıyla Commodore bilgisayarları, hala bu partilerin odak noktası. Console cihazlar, mobil platformlar, handheld PDA cihazlar... kod yazılabilecek her yerde bu üretim devam ediyor; kimi müzik, grafik yapıyor, kimi de birkaç kişi bir araya gelerek hem mizk, hem grafik, hem de kod becerisi ortaya koyan demolar yazıyor. Kod dışında tabii ki Photoshop, 3dmax, flash gibi çağdaş üretim araçları da önemli bir yer teşkil etmekte. Parti süresince çeşitli seminerler de, bu ortamı görüp ilgi duyanlara biraz dah geniş bir vizyon sunacak. Daha da merak edenler geçen sene düzenlenen parti görüntülerini ve parti için üretilen çalışmaları inceleyebilir. Unutmayın, partiye katılmak için bir üretim yapmak zorunlu değil. Sadece orada olmak ve demo scene'e gönül vermiş her yaştan kişilerle muhabbet etmek, yapılan demoları izlemek, hiç tanımıyorsanız bu ortamı, camiayı tanımak bile keyifli olacak. bu forumun üyelerini de bu partide de görmek isteriz! Hala kayıt olmadıysanız http://www.nightshiftparty.net adresinden hemen kaydolabilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| universitesinde , bilgi , 2007de , mart , 234 , partisi , nightshift |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!