|
|
||
|
Yer: İstanbul
|
Wordpress.com'a Erişim Engellenmiş.
Az önce Wordpress.com a girmeye celıştım fakat Bu Siteye erisim mahkeme karariyla engellenmistir sayfasını görünce şok oldum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mı acaba? Alıntı:
Mesaj cihangir tarafından 18.08.2007 (09:40) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yer: Rousse - İzmir
|
Re: worpress.com'a erişim engenlenmiş.
Konuyu güncel kısmına açacaktım ancak bir sorun yaşadım. Evet sansür ülkemiz artık İran ve Çin gibi ülkelerle yarışmaya başladı. Hangi konuda derseniz İnternet'e uygulanan sansürler konusunda. İran ve Çin'in bile sansürlemediği Worpdress.com TTNet tarafından yaklaşık 17:30 civarı ile Mahkeme tarafından alınan karar ile sansürlendi. İşte rezaletin görüntüsü : http://img115.imageshack.us/img115/2057/sansurgv6.png Mesaj mirturk tarafından 17.08.2007 (18:17) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
|
Şirketimin faaliyet konusu üzerine bir blog açmıştım. Şirkettende link veriliyordu. Şimdi o sayfadan buraya gelicek ve böyle bir rezaletle karşılaşıcak müşteri. Ben ne cevap vericem?
Rezaletin daniskası. |
|
|
|
|
|
|
|
|
yerel ağ bağlatım'ın özelliklerindeki TCP/IP özelliklerinde DNS sunucu adreslerim 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 olduğu için herhangi bir kısıtlama ile karşılaşmıyorum
|
|
|
|
|
|
Yer: bursa
|
ülkemi çok seviyorum da bu insanlarla aynı toprakları paylaşmak kahrediyor beni. oyun oynuyorlar sanki. ne hissettiklerini çok merak ediyorum. merak ettiğim başka bir şey de o kararı veren amcamız / teyzemiz hayatında kaç defa Wordpress.com'a girmiş daha da ötesi kaç defa internete girmiş ya da bilgisayar başına oturmuş.
tiplerini de merak etmeye başladım. kapattıkları sitelere bir de vesikalık fotoğraflarını koysalar keşke. yeni bir iş kolu da doğuyor bu arada. "yüksek çalışma temposuna ayak uydurabilecek site kapatma uzmanları aranıyor" gibi bir ilan bile görebiliriz yakında. olmaz demeyin olur, çünkü hala bu tür kararları verebilen insanlar yaşıyor. aslında bunları bir mağaraya kapatacaksın, taş yontturacaksın. hala o devirde yaşıyorlar çünkü
|
|
|
|||
|
Yer: Rousse - İzmir
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
|
|
engelleme kararının saçma olmasının dışında bir de şu var, gerçek hayatta nasıl ki bir iş yeri ceza aldığında kapatılıyor sadedce iş yerine giriş engellenmiyorsa internette de bir sitede kanunlara aykırı bir durum tespit edildiğinde sitenin kapatılması gerekir, siteye erişimi engellemek sanki siteye ulaşmaya çalışanları cezalandırmak gibi birşey, nitekim biz erişemiyor olsak da site çalışmaya devam ediyor
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!