|
|
#1 (permalink) |
|
yeni acilan forum bölümleri
uzun zamandan beri yeni bölümlerin acilmasi icin istekler aliyorduk. bu dogrultuda donanim, yazilim ve bit pazari olmak üzere yeni actigimiz 3 bölümümüz var. donanim bölümünde, donanim ile ilgili her türlü soru ve karsilastiginiz problemlere yer verebilirsiniz. isletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazilim ile ilgili soru ya da karsilastiginiz problemlere software/yazilim bölümünü kullanabilirsiniz. serial, warez, crack istegi iceren mesajlar silinecektir. bit pazarinda ise elinizden cikarmak istediginiz her türlü esya, bilgisayar parcasi, vb. icin ilan verebilirsiniz. ayrica satin almayi düsündügünüz ürünler icin diger kullanicilarin fikirlerini alabilirsiniz. yeni acilan bölümler ile ilgili olmak üzere her türlü öneri ve düsüncenize bu konu altinda yer vermenizi bekliyoruz.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
satılıklar bölümünü doldurabilirim yakın zamanda sanırım
![]() yemek tarifleri bölümleri bu aralar moda bazı forumlarda.. acaba burda da olur mu
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Forumda zaten bu aralar extra bir canlanma var bu yeni bölümlerde bu canlanmayı sürdürecek herhalde ilk gördüğümde gözüme biraz tuhaf geldiler ama alışacağız herhalde yavaş yavaş...
Bunun yanında gerçekten bu bölümelere gerek var mıydı Forumu belli bir konseptten uzaklaştırır mı bence bunlar da tartışılması gerekir. Açıkçası ben pek de taraftar değilim ancak bakalım zaman gösterecek bu bölümlerin sonuçlarını...
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
yeni bir bölüm forum kaldırır mı?
zevgili zoque,
aslında "öneri ve düşünceleriniz"e yeni konu açmaya çekindim. forumda oyunlar ile ilgili bir bölüm olmayışı dikkatimi çekti. bilgisayar dünyasında oyunlar büyük bir yer tutuyor ve acaba forumda bölümü açılma ihtimali var mı? |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!