Zoque.Forum
»
indirgeç - kolay internet aparatı
|
| Güncelleme ve Duyurular Forum ile ilgili son gelişme ve duyuruları bu bölümden takip edebilirsiniz. Yeni forum üyeleri lütfen tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
merhaba,
Öncelikle gerçekten forum'u çok kullananlar(benim gibi) için çok hoş bir program. Fakat iki sorunum var. skreenşat'tada görüleceği gibi 1: bu kaydırma çubuklarını nasıl iptal ederim. *.hta olduğu için bu sorunu manuel halledemiyorum. 2: zoque forumda yeni mesaj var penceresine (bu mesaj gelince açılan küçük pencere) basınca hiç bir şey olmuyor. Linke gitmiyor. Anladığım kadarı ile java ile git komutu veriliyor. Fakat benim mozilla 'nın java özelliği açık. IE'de bunu başaramadım. sorun bundan folayı mıdır? Not: Sitenin forumu açılmadığından buraya yolluyorum sorularımı. Kusura bakmayın. ![]()
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
merhaba @watandas,
ilk olarak morzilla kullanmadığım için aşağıda verecegim önerinin çalışıp çalışmıyacagından emin değilim. 1.sorun için indirgec.hta yı ister not defterinde istersen herhangi bir editörde açıp inceleye bilirsin. *.hta nın *.HTML kodlamasından pek bir farkı yok indirgec.hta kodları içinde bulunan <body background="resses/a.gif" style="margin:0px" onload="indirgecbasla();"> satırını <body background="resses/a.gif" style="margin:0px;overflow:hidden" onload="indirgecbasla();" scroll="no"> yazarak bir test edermisin sanırım bu şekilde morzillada scrollun kalkması saglaya biliriz. 2.sorun için mesajyardim/ klasorunun icinde bulunan yenimesaj.HTML de function git() { window.opener.focus(); window.opener.sakla(); window.opener.gosterim(kimveri); window.close();} bu JavaScript kodların içinde bulunan window.opener sanırım kullandığın morzilla tarafından kabul görmüyor bu bakımdan hiç bir şey olmuyor. diye tahmin ediyorum. ilgine teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
@biolight:
sanırım yanlış söyledim. Aslında mozilla'yı işin içine hiç karıştırmasam iyi olurdu. Her neyse benim java ayarlarım mozillada açık(dı. Eski mesajı gönderdikkten sonra ie'de de açmayı başardım.) Benim default browserim screenshotta görüldüğü gibi internet Explorer. Fakat dediklerini deneyeceğim. Eğer bir mahsuru yoksa bu konuyu buradan devam ettirmek yerine icq:203593844 veya özel mesaj ile konuşabiliriz. İlgin için teşekkürler.
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
çok şahaneee
![]()
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
bunları sadece ngetter tarzı bir exe olacağını düsündüğüm için yazıyorum, böyle bir exenin sadece bir alternatif olarak sunulması gerekir diye düsünüyorum |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
bir sonraki versiyon için yepyeni şeyler düşünüyoruz. görüş, öneri ve problemlerinizi sitedeki "iletişim" bölümünden form aracılığıyla bize ulaştırabilirsiniz.
aragorn ben biraz önce tekrar indirdim. hiçbir sorun yok. sendeki sorun nedir?
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Şimdi ngetter dediğimiz program ie nin bileşenlerini alıyor ve uzaktaki bir siteye bağlanıyor. Bu işimizi görmez. Onun dışında bu .exe ye çevirme işini kuzenimle konuştum ngetteride o hazırlamıştı. Çok detaya inemedik telden muabbet. Hafta sonu onun yanına gittiğimde detayarı anlatacağım neyi ne şekilde nasıl yapacak hiç bilmiyorum cunkü programcılık bilgim çok az. Ayrıca ne derece yapabilecek onuda onla konuşmadan garanti edemiyorum. Hafta sonu detayları yazarım.
Sordum yaparmıyız dedim yaparız dedi. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!