Zoque.Forum
»
vbulletin 3 (2. bölüm)
|
| Güncelleme ve Duyurular Forum ile ilgili son gelişme ve duyuruları bu bölümden takip edebilirsiniz. Yeni forum üyeleri lütfen tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Önceki forum sistemine göre çok daha hızlı çalışıyor. Özellikle sayfa yüklendikten sonra ie kitlenmiş gibi 2-3 saniye bekliyordu, o olay ortadan kalkmış çok rahat oldu böylesi.
Ana sayfa dışında zoque logosunun çıkmaması, tüm renklerin mavi-gri olması, yeni mesaj ve smiley'lerin sarı renginin maviye çevrilmesi soğuk bir hava verdi foruma bence. Last Post kolonu en sağdayken daha iyiydi böyle biraz kesik ve havada kalmış göründü. Bazı butonlardaki dropdown menüler erişimi hızlandırmış, güzel bir yenilik... İlerki gelişmeleri merakla bekliyoruz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
evet, yazdıklarımdan sonra biraz daha ikna olmuş vaziyetteyim üstte olmasına,ancak yine de avatar'lı yanda durması alışık olduğumuzdan dolayı daha çekici geliyor.
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
Şık olmuş
avatarların yukarda olması ile ilgili ; mesajlar uzun olduğu zaman şık görünüyor ancak bir satırdan oluşan mesajlarda garip göründüğünü düşünüyorum. Hepimize başarılar , iyi çalışmalar
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bence şık olmuş yeni hal. alıştığımız için sanırım, avatarın solda durması gözüme daha güzel görünüyor. üstte durunca bana da biraz itici gelmişti akşam bakınca.
ayrıca mesajlarda url, pm, email gibi kullanıcıya ait bilgileri göremiyorum?? |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Avatarlar üstte göründüğünde, avatar bölümüyle, mesaj bölümü arasında bi fark olmadığından çok karışıyor. Birde avatar boyutları büyük olduğundan baya bi yer kaplıyor. Bence bu hali (avatar yanda) kullanılabilirlik açısından daha uygun.
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
kullanici ismine tiklayinca bir drop down menü aciliyor. orada tüm linkler mevcut.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!