|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
dropdown menüler, özellikle search menüsü bannerin altında kalıyor. önerim, banneri'in menülerin üzerine çıkarılması yada @biolight'ın geliştirmiş olduğu menülerin altta yer almayan çözümünün uygulanması...
ayrıca, arama seçeneğinin her sayfaya dahil edilmesinin oldukça yararlı olduğu inancındayım. /. quickpost'u yazdıktan hemen sonra farkettiğim için yazımın içinden kaldırdım @gameover
"oturduğum mahallenin yolları çamurluydu, boyalı ayakkabı giysem bile, o yollardan geçtikten sonra çamurlanmamaları mümkün değildi. hayatım da böyle." yılmaz güney http://www.sipidik.com Mesaj absconder tarafından 15.12.2003 (14:26) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bir bug'dan bahsedeceğim. printthread yapıldığında imzalar ve post'lar birbirine karışıyor. ayrıca çevrimler de [= bold, italik, link gibi] yapılmıyor orada. bilindik bir şey miydi?
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Avatar solda bence de daha iyi bu arada bu mesaj kutusu da gri pek iyi durmamış en son beyazdı neyse
![]() Avatar üstte olunca ciddi biryer kaybı oluyor bence bu açılan menüler de biraz gıcık am ailginç olmuş neyse alışırız. Herkese hayırlı olsun.
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Çalışmalar devam ediyor galiba,
yanıtla türkçe olmuş Ben diyorumki acaba 60x60, 50x50 gibi avatarlar mı denesek, mesajların çoğu kısa acaip yer kaybı oluyor, bir alternatifte herkesin username'lerini avatarlarına gömmesi böylece username'i kaldırabiliriz.... bu textfield'ın fontu niye değişti, ben courier den hiç hoşlanmadım... ayrıca her taraf serifsizken buraya hiç uymuyor haliyle.... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!