Zoque.Forum
»
vbulletin 3 (2. bölüm)
|
| Güncelleme ve Duyurular Forum ile ilgili son gelişme ve duyuruları bu bölümden takip edebilirsiniz. Yeni forum üyeleri lütfen tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
avatar ve imza olayina bir düzenleme getirmemiz gerekiyor. yapilacak listesine not düselim.
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Gerçekten süperrrrrr....
-DropDown menüler -Kullanım kolaylığı -Hız ........................................... Birkaç güne kadar herkesin yeni haline tamamen alışacagına inanıyorum, bence avatarlar bu haliyle (solda ve 110x110 px) gayet iyi, bir değişiklige ihtiyacı olmadıgını düşünüyorum tabi bu benim düşüncem. Cevap yazarken diger mesajların görünmeside çok güzel yani.. Birde diger arkadaşlarda bahsetmiş üstteki dropdownlar banner'ın altında kalıyor gerçi sizde biliyorsunuzdur sorun şu şekilde hallolur.. flash koduna <param name="wmode" value="transparent"> eklendigi takdirde cillop gibi olur Tüm forum üyelerine hayırlı olsun... |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Herhalde bu yeni sürümden birtek ben hoşlanmadım. Sanki bir önceki hali (beta) çok daha iyiydi bunun.
ilginçtir, herkes forumun hızlandığını düşünürken bende tam tersi bir yavaşlama söz konusu. Drop down menülerin kullanım biçimi bence hiç ergonomik değil . Quick Reply için; öncelikle bir post seçip "bunu yanıtlayacağım" deme zorunluluğu olması quick reply mantığına aykırı... Kullanıcı isimlerinin fontu gereğinden büyük , Kullanıcı info menüsü avatar altında birer minik ikonla daha hoş olabilir. Valla bence Vbulletin geliştiricileri JavaScript yeteneklerini sergileme yoluna gitmişler ama bunu yaparken kullanılabilirliği öldürmüşler. Sanırım faydalı tek özellik istenmeyen bölümlerin kapatılıp açılabilir olması. Neyse sonucunda bunada alışacağız nasıl olsa, bir öncekilere alıştığımız gibi ![]()
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
avatar 110x110 iyide eğer böyle kalırsa altındaki 'Join Date' ve 'Posts' kısmını başka bir alana taşımak gerekli. bir şekilde denge sağlanmalı, sol alan çok yer kaplıyor, özellikle kısa verilen cevaplarda çirkin duruyor.
birde standart belirlenen avatar boyutu dışında (örn: 110x110) avatar göndermek engellense acaba bir nebze aykırılığın önüne geçilebilir mi? bilmiyorum böyle bir özellik var mı ama.. son olarak üst alandaki 'Zoque.forum > Duyurular > ...' kısmına background imajı hazırlanabilir (transparan forumdan ekran görüntüsü gibi). gerçi belki komple görünümünü değiştirirsiniz şimdiden biraz erken oldu ![]() iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
herşeyden önce hayırlısı ne ise o olsun diyerek bütün forum ekibini çalışmalarından dolayı kutluyorum.
farkettğim hata, bug vb. fazla yok ancak yeni forumda dikkatimi çeken şeyler,
Her şeye rağmen böyle güzel bir ortamda bizi buluşturduğu için zoque'ye ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!