|
|
#1 (permalink) |
|
vbulletin 3 (2. bölüm)
bugün forum versiyonunda yeni bir güncelleme daha gerceklestirdik. artik bu versiyon ile forum üzerinde son degisikleri yapmaya baslayabiliriz. su an icin tüm forum ayarlari, tasarim, vs. default halinde. yarindan itibaren bunlari düzenlemeye baslayip, forumun türkcelestirilmesi ile devam etmeyi planliyoruz. bu süre icinde forumda bir takim problemler yasacagimiz kesin, fakat bunlari en alt seviyede olmasi icini özen gösterecegiz. bunun haricinde forum kullanimi ile ilgili olarak, sormak istediklerinizi ya da karsilastiginiz problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. son olarak, mesajlarda kullanilan yazi karakterlerinde forumun standard degerlerini kullanmanizi istiyoruz.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Çok güzel. Bu hali daha derli toplu. Menüler ve mesajlar daha okunaklı genel bir ferahlık hissettim. Tek gördüğüm sorun şimdilik Search düğmesine basılınca flash reklamın altında kalması.
Elinize sağlık . Forumun bu yeni hali hepimizin zihnini daha da açacaktır.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Anladığım kadarı ile ağaç mantığına dönüyoruz. Lineer yapıya baya alışmıştık. (Post yapmak için ilk önce birisinin yazdığına quick post dememiz gerekiyor galiba.)
Artı avatarlar yüzünden yazılanı okumakta güçlük çekiyorum. Avatarları tekrar sol tarafa alamak mümkün olabilir mi??
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
yeni versiyon, beta'ya göre daha hızlı. menülere bayıldım
biz Hotmail'i tartışırken aynı yapıyı Vbulletin de kullnamış...sitesinde gördüğüm, avatar'ların üstte olması yerine yanda olması çok daha anlaşılır -en azından alışkın olduğumuz için- olmuş ![]() kısaca yeni tarzı sevdim.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!