»
yeni arayüz, yeni logo
|
| Anket Sonuçlarını Göster: yeni arayüz ve logo hakkinda düsünceleriniz? | |||
| begendim |
|
70 | 78.65% |
| begenmedim |
|
9 | 10.11% |
| daha iyi olabilirdi |
|
10 | 11.24% |
| Katılımcı: 89. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Re: yeni arayüz, yeni logo
Alıntı:
demek istediğim buralari daha sade ve az renkli görmeye alışık olduğumdan bu arayüz iddialı geldi bana. zaten artık hiç bir yerde "az ama öz" lafini göremiyorum. versiyonun artmasindan ileri geliyor ki forum gittikçe ağırlaşıyor. benim fikrim de aksine biraz daha hafiflemesi. neyse konuyu dağıtıyorum... bu başka bir konu.. yılbaşı hediyesi oldu bu herkese ![]() ellerine sağlık.
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Alıntı:
Özellikle Gradient itici geldi. Artı yine arka planın renk değişiminden kaynaklanıyor olsa gerekki orta plan çok parlıyor gibi gözümü rahatsız etti. Grililik iyi kullnaılmış fakat lacivertle sarı biraz uyumsuz kaçmış galiba... Logoya gelince forum yazısı biraz daha yukarı alınabilirmiydi acaba 2-3 pixel kadar sanki aşağıya daha yakınmış gibi duruyor. Onun dışında gayet başarılı bir çalışma.
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
gayet başarılı bir çalışma olmuş, tebrik ederim.
sanırım bu skinle beraber avatar problemi de bir nebze olsun azaldi. uzun olmayan yorumlarda dahi avatar şekli-şemali fazla kaydırmıyor. yalnız ben de sarı renkten dem vuracağım, değişse daha ağır bir renk olsa diye geçiyor içimden... bu versiyonun uzun süre dayanması dileğiyle,
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Nedir bu ya her girdiğimde ufak çaplı bir şok yaşıyorum
Ben bayıldım inanılmaz güzel, inanılmaz şık buldum yeni halini... logo bence güzel ama parantez içndeki forum yazısı biraz daha yukarı alınıp ortalanabilir dengesiz duruyor sanki böyle. Degrede konusunda da endişelerim var ama çokta rahatsız etmedi. Olsada olur olmasa da gibi
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
geç kaldım yazmakta..
bana kalırsa çok hoş olmuş.. ellerine sağlık ama söyleyeceğim 3 şey var: - logodaki "forum" yazısı biraz daha aşağıya inse?? - - "gökyüzü" ne oldu? geri gelecek mi? kendi fikrim gözüme güzel göründüğü yönünde.. tekrar eline sağlık.. |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Çok hoş olmuş... Yalnız logoyu ben beğenmedim desem ayıp olmaz herhalde. Ne de olsa eleştiri yapıyoruz. Ayrıca font olayında tahomayı tercih ederdim. Ama renkler müthiş. Ellerinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Şu anda çok zarif bir tasarım ve renk uyumu görüyor gözlerim
Zerafeti, içerik ve üye kalitesinin imzası olmuş durumda.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!