»
yeni arayüz, yeni logo
|
| Anket Sonuçlarını Göster: yeni arayüz ve logo hakkinda düsünceleriniz? | |||
| begendim |
|
70 | 78.65% |
| begenmedim |
|
9 | 10.11% |
| daha iyi olabilirdi |
|
10 | 11.24% |
| Katılımcı: 89. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: yeni arayüz, yeni logo
Çok güzel çok hoş.
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Çok güzel olmuş. Siyah bir panterin asaletini hissettim ve gözlerim dinlendi.
Arkaplanda gradient tarzını Macromedia comdan beri karnımda kararsızlık olarak hissettim. Tuhaf etkiliyor beni. Üstlerde çok iyi ama aşağı hızla hareket ederken aklı sürekli uyarıyor. Yukarı çıkarken sayfa tabanı koyulaşıyor gözbebeği büyüyor, aşağı inerken sayfa beyazlaşıp parlıyor göz bebeği küçülüyor. Göz, çünkü ardışık hareketi izliyor, bakıyor ne oluyor ? Hızla değien bir renk tonlaması. Tamam bilgi olarak birşey yok görsel bir olay bu bir arkaplan diyor. Ama bir süre sonra hareketi farketmemek gerekiyor dikkatı sağa ve sola değil ortaya odaklamak zorlaşıyor. Uzun lafın kısası arkaplandaki hareket ilgiyi yanlış yer çekmiş oluyor.
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
gerçekten hoş olmuş, teşekkürler. ben aslında "gökyüzü"ne tam alışamamıştım (i am a noob) ama.
font boyutunun sabitliği beni firebirde sevketti hadi hayırlısı bakalım. ama firebirdde sayfa yamulmuyor bunun için bile şükretmem gerekli belki.. |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
herkese cok tesekkürler
ufak birkac noktaya deginmek istiyorum:[*] bu arayüze yenileri eklenecek. gökyüzünden birkac ufak degisiklik ile kisa süre icinde yeniden yayina sokmak istiyoruz. daha sonra türkcelestirme olayimiz var. en azindan önemli bölümlerin cevirisini tamamlamak istiyoruz. bundan sonraki asama ise yeni arayüzlerin eklenmesi olacak herhalde. böylelikle herkesin begenecegi bir arayüz bulacagini düsünüyoruz. [*] [*] logoya gelince, birkac eksik var. vektörden pixele aktarirken renk kayibi oldu. aslinda logodaki mavi, forumda tablolarda kullanilan maviyle ayni. bu arada forum yazisina yeniden bir bakmali. [*] gradient icin farkli tepkiler gelmis. bu arayüzü gradient'li ve gradient'siz olmak üzere 2 versiyon seklinde yapabiliriz. gelen tepkilere bakmaliyiz. bu arada konuya bir anket ekledim, konuda mesaji olan arkadaslar ankete de katilirlarsa, seviniriz tesekkürler
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
düzelttim, çünkü ben yanlış görmüşüm bir şeyi... ![]() sarı çok yakışmış, hemen göze çarpıyor, faydalı bir renk. + bir ek daha; niye kimse oy vermiyor? Mesaj sahip tarafından 25.12.2003 (08:43) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Bu sabah'ın en mutluluk verici görüntüsü bu benim için.
Tam anlamıyla şok oldum, ve sanırım bu durumu ifade edebilecek tek bir kelime var. "MUHTEŞEM"... @Cihangir; seni sonsuz tebrik ve teşekkürlerimle başbaşa bırakıyor, forum içindeki keyifli turuma devam ediyorum... ![]() Budur...
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Genel olarak güzel olmuş ben beğendim.
Alıntı:
![]() bu img Vbulletin in v si sanırım zoque nin z si olsa daha iyi olur gibi ayrıyeten http://forum.zoque.net/favicon.ico adresindeki ico da değiştirilebilinirmi. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!