»
yeni arayüz, yeni logo
|
| Anket Sonuçlarını Göster: yeni arayüz ve logo hakkinda düsünceleriniz? | |||
| begendim |
|
70 | 78.65% |
| begenmedim |
|
9 | 10.11% |
| daha iyi olabilirdi |
|
10 | 11.24% |
| Katılımcı: 89. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: yeni arayüz, yeni logo
Aaaaaa diye girdim, noluyor burdaaa, kırkyıllık zoque ya neler olmuş derken gözlerimi bir yandan kapatık kapatık açıyorum ... Sonunda kapatmayı bıraktım ve sadece açık tuttum gözlerimi, bir yandan devamlı girdiğim bir forumun tasarımının korkutucu olması beni endişelendirir diye düşündüm ama sadece 1,2 sn ... Veeee benceee çok güzel olmuş. Tebrik ederim site tasarımında emeği geçenlere. İnsan değişiklik görmeyi sever aslında, en azından ben yenilikleri seviyorum. Ve bu yenilikler korkutucu olmadığı sürece hep sevicem .. Bu site de hiç korkutucu bir tasarım görmedim, tekrar tebrik eder, sizleri kutlarım.
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
mavi-yeşil alan ve turuncu daha da yumuşak olsa daha iyi olurdu gibime geliyor.
logo oldukça güzel. gradyen oldukça güzel. genel haliyle beğendim ama dediğim renkler biraz daha yumuşak olsa daha hoşuma giderdi.
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Bence de harika oldu, en sonunda şu gri-mavi geleneğinden değişik ve renkli bir sisteme geçtik, helal sana cihangir demek istiyorum
![]() İki eleştiri yapmam lazım duramam: 1. Degrade olayı güzel eyvallah ama sayfayı ilk açtığında üst taraf çok koyu gri kalıyor birden karanlık geliyor (gerçi kullandıkça alışılır iddialı bir renk kullanınca alışma zamanı gerekir mutlaka) 2. logo çok güzel ama sağındaki forum yazısı sonradan eklenmiş gibi logo bütünlüğünü bozuyor. Kaldırılabilir veya baya bir küçültülüp düz yazı şeklinde sağ alta alınabilir. Sonuç olarak çok çok iyi oldu ellerine sağlık ! Oylama konusunda az seçenek sunmuşsun sanırım onun için oy sayısı biraz az. Beğendim'in üzerine birde çok beğendim eklensin birde "ufak eksikler dışında beğendim" falan olsun ne bilim bana uyan bir seçenek bulamadım orda
Mesaj gravity tarafından 25.12.2003 (12:38) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
söylemeyi düşündüğüm şeyleri yorumları okuduktan sonra arkadaşlarında söylediğini gördüm. zaten zoque'de cevaplamış. ben yine genel düşüncelerimi derleyim;
- logoda ki 'forum' yazısı uymamış bence. kaldırılsa veya başka bir şekilde yazılsa (ama çembere almadan) daha hoş durur kanısındayım. - forumdaki vb'nin tüm default imajlarının bende değiştirilmesi taraftarıyım (yalnız smileyler harika oldu). siyah butonlara bir türlü alışamadım ![]() - mavi güzel ama webdersleri sitesi geliyor aklıma hep 'güneş' ismine daha uygun basık bir renk konulabilirdi.- 'az ama öz' olsun tabii ki, şuanda gerçekten çok fazla iddialı duruyor. biraz daha sade, ama göz yormayan bir görünüm diliyorum ben. gerçi yeni yapılacak arayüzlerden elbet kendimize uygun birşey çıkar kişisel görüşlerim bunlar ehe tekrar elinize sağlık.. P.S: amma editledim ya
Mesaj cruelstroke tarafından 25.12.2003 (19:01) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
radikal değişim, süper!
degrade olayını sevdim, yeni butonları da.. yeni versiyonda, logo ve degrade çok belirliyici zaten. // logo'nun (forum) bölümü için gelen eleştirilere katılıyorum. logo'daki, 'zoque'un "club havası"na uymamasının dışında, bir de "bitmemişlik" var. zoque'un egraztrik yazı karakteri'nin yanında çok "default" kalıyor ve kendini tüketiyor. yine, "aç parantez" / "kapa parantez" in (yarım dairelerin) üslüpbirliğine giden bir seçim olduğunu düşünsem de, son toplamda z o q u e 'un içinde bulundukları dairesel çizginin (dairelerin) etkisini azaltığını da düşünüyorum. bu belki, boyutlarındaki aynılıktan ve (gözün soldan sağa okuduğunu varsayarak) zoque'un daireleri'nin devamı gibi "okunuşundan" kaynaklanıyor olabilir. zoque'un okunup/okunmaması problemini tartışılıcak bi şi olarak düşünmüyorum. sonuçta işlevsellik kadar, estetik bir obje olması böyle bir tölerans tanıyor. (genelde bu tür benzer durumlarda, "okunmadıktan sonra neanlamı var!" denir ama çok da ciddiye alınıcak bi şi olarak düşünmem bu görüşü. elbette, belli kriterler anlamında "okunabilir/anlaşılabilir" olmalıdır iş ama okunmadığı haliyle de, başka bir obje olduğunu unutmamalıyız) zaten bu durum sadece "q" harfinde var. proje yetiştirme telaşı içinde zamanını "bunlara" ayıran zoque'un ve emeği geçenlerin eline sağlık.. Mesaj La Haine tarafından 25.12.2003 (19:49) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
bence bu tasarım "skin" olarak saklansın.. benim çok hoşuma gitti.
gradyan espirisini anlamamıştım ilk bakışta... sonradan farkettim bariz bir rahatsızlık vermiyor, hatta hoş duruyor...gerçekten emek verilmiş çalışmalar... (logo için yarışma ve/veya oylama tarzı bir fikir nasıl olur acaba?) Mesaj cok_yasa_kamil tarafından 26.12.2003 (03:18) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
logo ve header kisminda ufak bir düzenleme daha yaptik. sanirim bu sefer daha iyi oldu.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!