»
yeni arayüz, yeni logo
|
| Anket Sonuçlarını Göster: yeni arayüz ve logo hakkinda düsünceleriniz? | |||
| begendim |
|
70 | 78.65% |
| begenmedim |
|
9 | 10.11% |
| daha iyi olabilirdi |
|
10 | 11.24% |
| Katılımcı: 89. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
yeni arayüz, yeni logo
yeni arayüz ve yeni logomuz sonunda yayinda elestiri ve önerilerinize bu konu altinda yer verebilirsiniz. yeni arayüzü görüntülemekte problem yasayanlar (su an icin herkeste görülüp görülmediginden emin degilim) http://forum.zoque.net/index.php?styleid=6 adresini kullanabilirler.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
Re: yeni arayüz, yeni logo
işte bunu beklemiyordum
![]() benim hoşuma gitti. siyah butonlara ve background imajına alışamasamda şimdiden yorum yapmak için erken. biraz kullanalım, alışalım ehe mesajların okunduğu sayfa çok hoş durmuş (sol ile sağ alanın renklerinin farklı olmasıda hoş olmuş). hadi bakalım, elinize sağlık ehe |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Ben onu bunu bilmem kardesim, harika ve fevkalade olmus derim, 3 sene falan boyle kalsin hasta oldum. Logoya bilhassa bittim, sadece logodaki her harfin borderi birbirine niye o kadar dayanik duruyo onu bilmiyorum cunku o super logoda bir tek ona antipati besliyorum su an.
Ellerine beynine tombul parmaklarina saglik cihangir, patlattin gene bombayi
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir
|
Benim çok hoşuma gitti elinize sağlık...
Alışmak biraz zaman alıcak ama yinede çok güzel, iyi çalışmalar devamını bekleriz...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
ellerine sağlık zoque...
bence, zıt renkler olması daha çok göz yoruyor. logo hoş. arkadaki gradyan ise bir hayli iddiali. zamanla sadeleşmesini ve daha uygun hale gelmesini umuyorum. p.s bu yazı tipi bayıyor beni artık. isteyenlere tahoma, garamond vb. seçeneği sunsan. okuyasım gelmiyor böyle. kolay gelsin..
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Eline sağlık çok hoş oldu, gradientte böyle sayfayı aşağı doğru kaydırınrken, yazıları okurken daha bir hoş oluyor. 2003 modası yapmış olduk bizde
|
Zoque'a hoşgeldiniz!