|
|
#17 (permalink) |
|
Re: [DESTEK] yeni sunucu
Selamlar
Yukarıda verilen Bülent Ince, Garanti Bankasi, Zincirlikkuyu 338-6671599 hesabına para yatırmak için 1- Garanti Bankası müşterisi iseniz Online işlem merkezi veya bankamatiklerden havale ücreti ödemeksizin para yatırmanız mümkün. Eğer Garanti Bankası müşterisi değilseniz Yine bankanızın internet şubesi veya bankamatiklerden 500 Bin - 1 Milyon EFT ücreti ödeyerek (bankaya göre değişiyor) TL veya döviz olarak para yatırmanız mümkün. |
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Simdi denedim ama Akbank "işlem seans saatleri dışın da " diye bir hata verdi. Herhalde mesai dışında EFT işlemi yapmıyorlar mı. Bir de Alıcının telefonu diye bir soru var ve doldurulması zorunlu oraya herhangi bir numara atsak oluyormu yoksa telefonla alıcıya haber mi veriyorlar. İlk defa bilgi eksik olarak EFT yapacam da
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Alıntı:
Numara yazmak gerekiyorsa 0537 6887799 numarali telefonumu yazabilirsiniz.
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: adana
|
ben internet şubesinden (ücretsiz eftt oluyor ) 2 euro göndermeyi deneyeceğim ilk bakışta komik bir rakam gibi dursa da 4000 küsur üyemiz varsa ve herkes böyle bir rakam gönderirse ileride kullanmak üzere gereken den çok daha fazlası toplanır diye düşünüyorum . gönderdikten sonra 2 euro ve ne kadar masraf tuttuğunu buradan aktarırsam herkesin fikri olur diye düşünüyorum. internet bankacılığı kullanmayan arkadaşlarda kullananları kullanabilirler
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!