Zoque.Forum
»
yeni versiyon v3.5 + iletisim.zoque.com
|
| Güncelleme ve Duyurular Forum ile ilgili son gelişme ve duyuruları bu bölümden takip edebilirsiniz. Yeni forum üyeleri lütfen tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Re: yeni versiyon v3.5 + iletisim.zoque.com
burada yazilanlari yapilacaklar listesine ekledigimi belirteyim, fakat sizleri kisa bir süre daha bekletebiliriz.
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
son gönderilen mesajlar listelenirken http://forum.zoque.net/images2/misc/moderated_small.gif ikonu bulunamıyor. ("0 Moderated Post(s)" yazan ikon...)
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
Arama sıklığı arttığında, flood korumasında çıkan mesaj:
Alıntı:
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
yeni mesajlarda bir sorun yaşamıyorum ama Hızlı yanıt hayla çalışmıyor sanırım.
Birde yanlış mı gordum yoksa yukarda Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Firefox ile forumun calisiyor olmalsi gerek, bende calisiyor en azindan. ilaveten reputation ile iligli mesajin cikmamasi gerekir. ama bir screen shot eklersen iyi olur en azindan. 1 new post ve flood mesajini da düzelttim.
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Edirne
|
Reputation ile ilgili ekran görüntüsü. Firefox' ta editör çalışmıyordu ama sorun giderilmiş. Yalnız yazıyı editlerken farkına vardım. Editörün butonları üzerinde fareyi gezdirince alan bozuluyor. Başka bir probleme rastlamadım.
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896 Mesaj erguven tarafından 11.10.2005 (14:02) yeniden düzenlendi.. Açıklama: Düzenleme: Diğer resmi de ekledim. |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Sorunlar benim gördüğüm kısmı duzelmiş.
![]() erguven'de bende önce ekran görüntüsünü eklemiş. Evet aynen boyle bir yazı var yukarda. Birde, "yeni eklenen mesajlar" menusu eskiden aşağı açılan menu değil miydi. Hatta alt menulerde 1 hafta, 1 ay gibi secenekler vardı. Bunlar nereye gitti ? Geri gelirlerse, cok mutlu olacam. En cok kullandıgım ozellikler olurlar kendileri. ![]() Son olarak, üye sayfasındaki fotoğraf ekleyiniz kısmındaki fotoğraflar artık gözükmüyor. Dolayısı ile profil sayfamızdaki resimde gözükmüyor. Birde o bölümün acıklama yazıları Avatar bölümü ile aynı içeriğe sahip.Mesela; Alıntı:
Aksayan kısımları gördükçe, buraya not düşmeye devam edecem. Şimdiden Kolay gelsin. D.N: Bu yeni sürümü şimdiden cok sevdim. Mesaj Binus tarafından 12.10.2005 (14:09) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Edirne
|
Hiç mesaj yoksa verilen uyarıdaki mesaj:
Sorry, there are no new threads to view. You may search for threads updated during the previous 24 hours, here.
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896 |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu |