|
|
#1 (permalink) |
|
yeni versiyon v3.5 + iletisim.zoque.com
forum versiyonunu yükselttik. su an forumda olan bir takim eksikleri hafta boyunca gidermeye calisacagiz. iletisim.zoque.com adresi de gecici bir süre icin devredisi. forum üyeleri bizlere özel mesaj üzerinden ulasabilirler. diger kullanicilari ne yazik ki gecici bir süre icin bekletmek zorunda kalacagiz.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: yeni versiyon v3.5 + iletisim.zoque.com
Hayırlı olsun diyeyim. Gerçi şu ana kadar öyle büyük bir fark göremedim ama...
Şu, son oturum açmamızdan sonra gelen mesajlar sağ üstte, özel mesajların altında görünüyordu. Öyle güzeldi bence. Şimdi alta gelmiş ama kaç mesaj geldiğini göremiyoruz.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
bizim Firefox'ta çalışıyor....
diper arkadaşların dediklerine katılıyorum, yeni eklenen mesaj sayısını bilsek hoş olurdu
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
bi süre, forumun varsayılan (tek) arayüzü Gökyüzü olsa, söyle, "eski ramazanlar" nostaljisi yapsak
![]() ajanda/calender.PHP linki var olmaya devam edecekse açılan sayfa daha türkçe olsa. benzer şekilde yardım sayfası türkçeleşse oldu olucak sağ üstte Link yerine, Linkin hedefi ile karşılasa bizi forum. iftarsa hurma, sahursa kahvaltı ikram etse ne güzel olurdu. ; )
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
şimdi fark ettim; 11 ve 21. mesajlardan sonra boş bi alan geliyor. yeni her 10 mesajda bir tekrar ediyor. bug mıdır ? yoksa Adsense falan mı gelmek isteyip te gelemiyor.
şayet öyle ise, https://www.google.com/adsense/code sayfasındaki Alternatif URL olayı ile çözümlenebilir sanıyorum. //ve şimdi editlerken, gördüğüm bir şey daha; Save, Go Advanced, Iptal Edin
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!