»
yeni düzenleme (re-design) // günes arayüzü + logo...
|
| Güncelleme ve Duyurular Forum ile ilgili son gelişme ve duyuruları bu bölümden takip edebilirsiniz. Yeni forum üyeleri lütfen tıklayın. |
| Anket Sonuçlarını Göster: yeni arayüzle ilgili yorumlariniz? | |||
| begendim |
|
160 | 74.42% |
| begenmedim |
|
34 | 15.81% |
| kararsizim |
|
21 | 9.77% |
| Katılımcı: 215. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Re: yeni düzenleme (relaunch) // günes arayüzü + logo...
Maalesef Vbulletin bana hala karışık geliyor. Çok fazla kullanmadığım özellik, çok fazla düğme var ve yazılar küçük. Ben şahsen UBB dönemindeki sade Zoque forum'u özlüyorum. Yine de değişiklik iyidir hayırlı olsun. Yalnız http://forum.zoque.net adresine girdiğimizde karşımıza çıkan sayfada http://forum.zoque.net/home.php adresine direk bir bağlantı var mı? Ben bir 10 dakika kadar aradım ama bulamıyorum. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
ubb dönemi... saniyorum bir 6 sene oldu ubb'den Vbulletin'e geceli. artik Vbulletin'e yavas yavas alisma zamani geliyor, ona göre :)
bu arada, forum ve galeriye direk baglantilar sayfanin en üstündeki ana menü icinde yer aliyor.
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Evet yukardaki galeri linkini görmemişim, gözlerim alışmadı demekki daha
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Alıntı:
![]() Neyse ben bookmark'ımı değiştirip /home.PHP ekleyeyim en iyisi heh. |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
vallahi mesaj atacaktım, "ya şu temada bir değişiklik zamanı gelmedi mi, o kadar tasarımcımız var, fakat icraat yok
" diye...kesinlikle harika olmuş. değişiklik her zaman güzeldir, ferahlık vardır! yalnız mesajdan alıntı yaparak cevaplayın ve hızlı yanıt ikonları olmamış... değiştirilebilir değil, değiştirilmeli bence aynı şekilde yöneticilieri uyar ikonu da dahil... (çünkü bence, ikonlar anlam ifade edemiyorlar, tek renk ve zor)logo gayet şık! toplamda çok güzel bir hamle, ellerinize sağlık. elbette alışacağız, zamanla
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
1. "Recent Threads" bölümü biraz iç içe olmuş. Konu başlığı, son mesaj, mesaj, okuyan, forum... çok karmaşık bir görüntü sergiliyor ve okunmayı zorlaştırıyor.
2. Tablo kenarlıklarının kesikli olması çok hoş, göze güzel görünüyor. 3. logo güzel sorun yok; fakat logonun da içinde bulunduğu üst tablo ve en alt tablo, forum boyutunda olsa daha iyi olurdu gibime geliyor. 4. forum isminin olduğu tablo (üstte) "boş" kalmış. Oraya bir şeyler eklenebilir. 5. Bir de şu Türkçeleştirmeleri tam olarak hallettik mi daha güzel olacak ![]() Sayfa altında Copyright © 1999 - 2005, www.zoque.com 2005'İ 2006 yapma vakti gelmedi mi
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil |