»
yeni düzenleme (re-design) // günes arayüzü + logo...
|
| Anket Sonuçlarını Göster: yeni arayüzle ilgili yorumlariniz? | |||
| begendim |
|
160 | 74.42% |
| begenmedim |
|
34 | 15.81% |
| kararsizim |
|
21 | 9.77% |
| Katılımcı: 215. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
Re: yeni düzenleme (relaunch) // günes arayüzü + logo...
bende beğendim .hoş gözüküyor.bazı ikonları alışmamız zaman alacak gibi olsun. Bu arada "Güneş" kullanıcıları olarak teşekkürü borç biliriz +1
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Çok hoş olmuş. Ellerinize sağlık artık...
Yalnız mesaj ikonları hiç olmamış gibi duruyor. Renkleri biraz açılsa bari. Ya da ne bileyim bir değişiklik yapılabilir. |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Çok beğendim ben de.
Yalnız uzun zamandır bu theme olayının daha da kişiselleştirilebilir olmasını bekliyordum. Yani herkes kendi theme'ini oluşturabilse ve hatta paylaşabilse hoş olur. Bu bir tasarımcıya söylenmez ama cesaret ettim ve söyledim Gerçi forum'a bu tip bir özellik eklenebilir mi bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Re: yeni düzenleme (redesign) // günes arayüzü + logo...
kesinlikle bence de modern olmuş. tıpkı görünümü sadeleştirip göz yormadan çok içerik bulunduran bir tasarım gibi..yalnız dier konular göz ardı olmaz umarım.
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Valla herkes beğendiyse bende bir sorun vardır çünkü ben beğenmedim. Özellikle başta zoque logosu olmak üzere ikon seti çok sert ve anlaşılması zor.
Her öğenin etrafındaki kesik çizgiler tam tersine benim gözümü yoruyor. İstediğimiz arayüzü seçemiyor olmamız tasarımı kısıtlamış. Üst tarafın simsiyah olması da boğucu bir etki veriyor. Tasarım subjektiftir, üzgünüm
|
|
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
kesik çizgiler bir miktar göz yorucu gibi, ikonlarda aşırı bir kontrastlık var logodaki sarıyla dengelenebilir sanırım.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik |