»
yeni düzenleme (re-design) // günes arayüzü + logo...
|
| Anket Sonuçlarını Göster: yeni arayüzle ilgili yorumlariniz? | |||
| begendim |
|
160 | 74.42% |
| begenmedim |
|
34 | 15.81% |
| kararsizim |
|
21 | 9.77% |
| Katılımcı: 215. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#63 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
aylar sonra siteyi bu haliyle görünce şok oldum, tebrikler (: bence son hali her ayrıntısıyla nefis olmuş; hep şikayet ettiğim vb3 default theme'i gitmiş, yerine özgün bir tasarım gelmiş. hem de çok şık, ben daha ne isterim eheh..
p.s: merak edenler için mmorpg dünyasının kapılarını araladım, mu online level 80 oldum bıraktım ((: ben yokken 3346 yeni mesaj birikmiş, çılgınlık yapıp hepsini okumak istiyorum ama önce biraz kendime geleyim eha. |
|
|
|
|
|
#64 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: yeni düzenleme (redesign) // günes arayüzü + logo...
Üstteki menü çok iyi olmuş. Bir de şu var: Menüdeki simgelerin hepsi uygun olmuş; reklam simgesi hariç (alışveriş sepeti).
|
|
|
#65 (permalink) |
|
isteklerimizi buradan yazabiliyor muyuz?
evetse; siteyi ilk açtığımızda konu başlığına tıklayarak konuya girip, tekrar son sayfaya gitmek pek uzun iş... bunu ana sayfada yapmak mümkün değil mi? önceki gibi, "son mesaja git" linki olsa?
|
|
|
|
#66 (permalink) | |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#67 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
|
|
|
|
#69 (permalink) |
|
üst menünün sarı çizgiye yapışık durması olmamış gibi (ulan bişeyi de beğenmiyorum ha
). alt menu gibi böyle ortada dursa daha şık sanki, hı?edit: üst menu bazen kayıp 2 satır oluyor. (Firefox 1.5.0.3, 1280x1024)
b.dirim Mesaj deaftone tarafından 26.05.2006 (08:56) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim |