»
yeni düzenleme (re-design) // günes arayüzü + logo...
|
| Anket Sonuçlarını Göster: yeni arayüzle ilgili yorumlariniz? | |||
| begendim |
|
160 | 74.42% |
| begenmedim |
|
34 | 15.81% |
| kararsizim |
|
21 | 9.77% |
| Katılımcı: 215. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#71 (permalink) | |
|
Yer: Bochum
|
Re: yeni düzenleme (redesign) // günes arayüzü + logo...
Alıntı:
|
|
|
|
#72 (permalink) |
|
Forumda son birkaç gündür epey bir yavaşlık hissediyorum. Bağlantım şu anda normal ama söz konusu yavaşlık sadece sizin forumunuzda yaşıyorum.
|
|
|
|
#73 (permalink) |
|
üst menüdeki 1 pixellik hatayi düzelttim.
@fatihturan: su an gecici bir süreligine reklam alanini cikarmis bulunuyorum. o alanda yer alan Google reklamlarinin yüklenmemesi ya da gec acilmasi sayfalarin yüklenme hizlarini olumsuz yönde etkiliyor. reklam alanini iframe icine yerlestirden sonra yeniden yayinlayacagim.
|
|
|
|
#74 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: yeni düzenleme (re-design) // günes arayüzü + logo...
gözden kaçırmış olabilirim ama zoque'nin logosu bir yere vektörel şekilde eklenebilir mi? çalışmalarda kullanılmak üzere eğer copyright konusunda bir tedirginlik yaratmayacaksa?
|
|
|
#76 (permalink) |
|
logo'yu bu konu altina ekliyorum hemen.
|
|
|
|
#77 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
++ Kullanicinin o an online olup olmadigini ogrenmek icin Ana Sayfa'ya bakmak zorunda kaliyordum, IM icon'larinin altinda varmis halbuki ama onu bulana kadar #FFFFFF'la #000000'yı seçtim.
++ Yerine hoplayan / zıplayan (gif) koyulursa çok tatlı ve kullanışlı olabilir. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#78 (permalink) |
|
Yer: Bochum
|
Haddim değil diye yazmayacaktım ama dayanadım. Yine de özür dilerim.
Forumdaki son değişikliklerin forumu çok soğuttuğu kanaatindeyim, özellikle mesaj içeriklerinin anasayfada görünmesi ve mesaj sırasına göre değil de konunun açılma sırasına göre sıralanmas beni forumdan koparttı bile diyebilirim. Sonuçta şayet ilgimi çekerse zaten mouse'u bekletip konunun içeriğini de görebilirim, ziyaretçiler neden ilgilerini çekmedikleri konunun içeriğini görsünler ki... Ayrıca son yazılan mesajları görmek için aşağı-sağ menüya bakmak lazım(mış)... Linklerin ve eklerin tag'ler içinde görünmesi de cabası...
|
|
|
#79 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#80 (permalink) |
|
Yer: istanbul - ankara
|
evet ben de muhammetsevim e katılıyorum, birkaç gün önceki hali güzeldi, foruma girdiğimizde son mesaj alan konuları listeliyordu; şimdi ise son eklenen konuları mesajları le birlikte göstermesi çok kafa karıştırıcı, hiç okumadan sağ taraftaki son güncellenen konuları arıyor gözlerim. zaten sonra son eklenen mesajlar listesine bakınca hem yeni eklenen konuları da görebiliyordum, yani biraz gereksiz olmuş diye düşünüyorum onları ana sayfaya almaya
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java |