»
yeni düzenleme (re-design) // günes arayüzü + logo...
|
| Anket Sonuçlarını Göster: yeni arayüzle ilgili yorumlariniz? | |||
| begendim |
|
160 | 74.42% |
| begenmedim |
|
34 | 15.81% |
| kararsizim |
|
21 | 9.77% |
| Katılımcı: 215. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#81 (permalink) | |
|
Re: yeni düzenleme (re-design) // günes arayüzü + logo...
Alıntı:
anasayfanın yeni halini ben beğendim. forumdan çok normal bir siteye gelmişiz havası veriyor. hatta anasayfa blog olmuş. foruma ilk defa gelenler için bunun çok iyi bir izlenim olduğunu düşünüyorum. üyeler için ayak bağı oluyorsa direkt forumun adresinden ulaşabilirler, neden bu kadar sorun yaptıklarını anlamadım? |
||
|
|
|
|
|
#82 (permalink) | |
|
Yer: Bochum
|
Alıntı:
Dediğin gibi yer imimi değiştirdim. Fakat sorunum ulaşma değil, değiştirilmiş olan anasayfayı (son değişiklikler öncesinde) çok beğenmiştim, o yüzden bunu söyledim.
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
O anasayfadaki mesajların o şekilde detaylı görüntülenmesi kullanıcı panelinden isteğe bağlı hale getirilebilir mi?
Böylece isteyen şu anki halini (ki ben oldukça sevdim) isteyen de eski halini kullanabilir.
|
|
|
|
#84 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#85 (permalink) | |
|
Yer: istanbul - ankara
|
Alıntı:
Hayır, www.zoque.org dan girildiğinde forum kategorileri ile değil de en son mesaj alan konular üstte olacak şekilde konu listesi çıkıyordu karşıma, çok güzeldi; tabi ki bu sadece benim görüşüm |
|
|
|
|
|
|
#86 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() oky'nin dediği gibi yaptım, yoluma devam ediyorum. fakat muhammet beye katılıyorum. mesela ana sayfadayken okumadığımız son mesaja gidemiyoruz (sarı ok işareti ile olan). bu ok işareti konsa iyi olur düşüncesindeyim. yoksa home.PHP kullanmaya devam etmek zorundayım ![]() saygılarımla... (gerçi zoque'u her haliyle seviyoruz ama, daha kullanıcı dostu olsa fena mı olur )
|
|
|
|
#87 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
bende bir önceki halini tercih ediyorum, yerimi kullanmıyorum alışkanlık meselesi, forumu açtığımda karşıma karmakarışık birşey çıkıyor çot diye kapatma ihtiyacı hissediyorum
|
|
|
#89 (permalink) |
|
aslinda amac, blog sitelerinde oldugu gibi, son eklenen konulari da yayinlamakti. fakat bu islem anasayfayi oldukca karisik ve kullanissiz bir hale getirdi. bu yüzden eski sisteme yeniden geri döndük.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!