|
|
#11 (permalink) |
|
Re: yeni versiyon v3.6
evet, ZuLuuuuuu olayi cok güzel aciklamis.
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
bu arada multiple quote olayi gördügüm kadariyla sadece ie ile calisiyor, ff ile calismamasi bir bug olmali.
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
çoklu alıntı için; ekteki gibi ikonlar daha iyi durur sanırım
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() ilginc bir olay, saniyorum herkeste problem cözüldü.
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Sağ Tarafta bulunan "Güncel Konular" başlıklı sayfa iframe ile adapte edilmiş siteye o yüzden iframe' e belli bir boyut verilmiş ama bu konuların bazen uzun olmasından dolayı son konular gözükmeyebiliyor. include yöntemiyle yapılmadığına göre vardır bir sebebi heralde fakat iframe içeriğe göre otomatik olarak boyutlanmalıki tüm konular Düzgün bir şekilde gözükmeli. haliyele scrool çıkarsada hoş durmayacaktır.
iframe'i sayfaya göre boyutlamak için; iframe açıldığı sayfanın head bölümüne Kod:
<script type="text/JavaScript"> var iframeids=["aktif"] var iframehide="yes" var getFFVersion=navigator.userAgent.substring(navigator.userAgent.indexOf("Firefox")).split("/")[1] var FFextraHeight=parseFloat(getFFVersion)>=0.1? 0 : 0 function resizeCaller() { var dyniframe=new Array() for (i=0; i<iframeids.length; i++){ if (document.getElementById) resizeIframe(iframeids[i]) if ((document.all || document.getElementById) && iframehide=="no"){ var tempobj=document.all? document.all[iframeids[i]] : document.getElementById(iframeids[i]) tempobj.style.display="block" } } } function resizeIframe(frameid){ var currentfr=document.getElementById(frameid) if (currentfr && !window.opera){ currentfr.style.display="block" if (currentfr.contentDocument && currentfr.contentDocument.body.offsetHeight) //ns6 syntax currentfr.height = currentfr.contentDocument.body.offsetHeight+FFextraHeight; else if (currentfr.Document && currentfr.Document.body.scrollHeight) //ie5+ syntax currentfr.height = currentfr.Document.body.scrollHeight; if (currentfr.addEventListener) currentfr.addEventListener("load", readjustIframe, false) else if (currentfr.attachEvent){ currentfr.detachEvent("onload", readjustIframe) currentfr.attachEvent("onload", readjustIframe) } } } function readjustIframe(loadevt) { var crossevt=(window.event)? event : loadevt var iframeroot=(crossevt.currentTarget)? crossevt.currentTarget : crossevt.srcElement if (iframeroot) resizeIframe(iframeroot.id); } function rc(iframeid, url){ if (document.getElementById) document.getElementById(iframeid).src=url } if (window.addEventListener) window.addEventListener("load", resizeCaller, false) else if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", resizeCaller) else window.onload=resizeCaller </script> dersek eğer otomatik olarak iframe boyutunu ayarlayacaktır. kolay gelsin..
|
|
|
#17 (permalink) |
|
tesekkürler CreaNext. Vbulletin template sistemi include sirasinda biraz problem yaratti, hizli bir sonuc icin iframe'i tercih ettim.
bu arada yazmis oldugun kod icin tesekkürler forumda problemsiz calisirken, galeri.zoque.net'te nedense problem yaratiyor.
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
rica ederim. Baktımda galeriye sebebi anlamadım. JavaScript hatası veriyor. ama aynı hatayı forumda neden vermiyor anlamadım. hani diycemki aynı isimde değişkenlermi denk geldi de böyle bişey yapıyo öyle olsa forumdada çalışmaz. sebebini anlamadım ama elimden geldiğince bende bakmaya çalışcam.
|
|
|
#19 (permalink) |
|
|
her konuda görünen "Güncel Konular" biraz gereksiz gibi duruyor, hem de o alanı uzatıyor. o alan kaldırılabilir bir alan mı?
|
Zoque'a hoşgeldiniz!