Zoque.Forum
»
Blogküre ve yeni forum bölümlerimiz
|
| Güncelleme ve Duyurular Forum ile ilgili son gelişme ve duyuruları bu bölümden takip edebilirsiniz. Yeni forum üyeleri lütfen tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Blogküre ve yeni forum bölümlerimiz
Blog ve bloglama konulari forumda gösterilen ilgi, forum kullanicilarimiz arasinda internet ile ilgilenen herkesin kendi blogunun olmasi ve bizlerin de bu konu ile ilgi daha yogun bir sekilde ilginmek istememizden dolayi gectigimiz günlerde foruma, blogküre altinda birkac yeni bölümlerim ekledik. Bu hafta icinde bu bölümlere yenilerini de eklemeyi planliyoruz.
Bu yüzden ilk etapta sizlere bu bölümleri tanitip, ikinci olarak da sizlerin gerek bu bölümler gerekse yeni bölüm önerileri ile ilgili olarak fikirlerinizi almak isteriz. Lütfen bloglama ya da farkli bölüm önerileriniz varsa, bunlari bizimle paylasmanizi istiyoruz. Yeni acilan forum bölümleri ve tanimlari asagidaki sekilde yer almaktadir:
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Blogküre ve yeni forum bölümlerimiz
Yeni bölümler hayırlı olsun.
Ben sandımki Omuz Teması kısmında yazılı olan RSS leri zoque üzerinden takip edicegiz. Olsun bu hali de güzel...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Foruma hayırlı olsun. Çalışmalarımız için yeni bir merkez daha olacak
![]()
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Son yaptığınız yenilikler gayet güzel. Belki de biraz geç kalınmış yeniliklerdi bunlar.
Unutmadan az önce RSS'leri okurken aklıma gelen bir fikri paylaşmak istiyorum: Google Reader kullanan Zoque üyelerinin paylaştığı RSS öğelerini yine "Omuz Teması" adlı bölüm gibi bir bölüm açıp bunun altında yayınlamak mümkün mü? Veya böyle birşeyin olması sizce nasıl olur? |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
Hem Blogküre hem de Zoque adına olumlu bir gelişme, sevindim. Yalnız Omuz Teması bölümü sürekli takip ettiğimiz bloglar olunca pişti oluyor. Hem Reader da hem Zoque da.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Saniyorum WP icin ayri bölüm acacagiz zaten.
RSS paylasimi nasil oluyor? Konuyu biraz daha acabilir misin?
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Google Reader'da okuyup beğendiğiniz öğeleri ister Gmail'deki kontak listenizdeki veya bir RSS bağlantısı üzerinden paylaştırabiliyorsunuz. Ve bu RSS bağlantısı ile yine "Omuz Teması" tarzı bir bölüm açarak RSS'lerimizi de paylaşabileceğimizi söylemiştim.
![]() ![]() ![]() Hatta bu paylaşılmak istenen RSS öğeleri eğer filtrelenmek isteniyorsa Yahoo Pipes ile de filtrelenebilir. Yani Yahoo Pipes'da yeni bir Pipe açıp paylaşılmak istenen RSS'leri bu Pipe'a girip, ardından istenmeyen konuları veya terimleri Filter operatörü ile filtrelenir. Ardından bu Pipe'ın RSS çıktısı ile de burada yayınlanabilir. Mesaj fatihturan tarafından 2 hafta önce (14:13) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!