|
|
#1 (permalink) |
|
Mesajlara resim ekleme
Bundan sonra gönderdiginiz mesajlara ait grafik ya da fotograflari direk foruma ait database'de saklamak mümkün. Yeni konu gönder linki ile acilan sayfada, Attach file baglantisi üzerinden kendi bilgisayarinizda olan grafikleri direk mesajiniza ekleyebilirsiniz. Su an icin desteklenen formatlar gif jpg png bmp jpeg. Dosya boyutu 1 mb ile sinirli. YIne de dosya boyutunun ufak tutulmasi tercihimizdir ![]() Internette yer alan dosyalar icin [ img ] tag'ini kullanmaya devam edebilirsiniz.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
zoque yaw bişey soracam ben de MySQL database ne resim kaydı yapıyorum fakat yüksek veri boyutlarına ulaşıyor ve export veya ımport yapamıyorum. Buda yedek almamı zorlaştırıyor. Forumda bu durum nasıl???
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
forumda bildigim kadari ile db icinde yeni bir table'da saklaniyor, ama siteanalizi.com'da kullandigimiz www.4homepages.com scripti tüm imajlari http server'da saklamakta. cok basarili bir script, incelemeni tavsiye ederim.
// özel mesajlarini kontrol etmeyi unutma.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
walla iyi olmuş millet ben yeni katıldım foruma tanışmak isteyenler için mail adrsm mm158son@mynet.com
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!