|
|
#31 (permalink) |
|
ilk mesajimda avatarin nasil eklenebilecegini adim adim anlattim, istersen yeniden bir göz at.
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Tamam olmamış.
- Yukarıda avatar büyüklüğü için 110*110 pixel olması gerektiği belirtiliyor. - Avatarımıza 1 pixellik border vermemiz gerekiyor. Lütfen dikkat edelim. Evimiz temiz kalsın
www.graphixel.com Mesaj doubt tarafından 10.09.2002 (12:02) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
konuyu bölmek gibi olmasın ama çok enteresan oldu, söylemeden edemiycem. sen demişsin ya avatarım yok ühüü diye. o zaman yanına baktım hakkaeten yok. sonra zoque'nin sana tavsiyesini okudum hemen altından senin bi mesajını daha okudum hah tamam oldu diye. okuduktan 1 saniye sonra avatarın yüklendi. halbuki öncesinde sayfadaki tüm avatarlar yüklenmişti. komik oldu.
|
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
yazildigi gibi okuyalim bence
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
Pek şık
olmuş. Avatar bana hep Starcraft daki Tassadar'ı hatırlatıyo. Onun gibi okunuyo olabilir ama öyle okumak için dudaktan estetik olmak gerekebilir zira birkaç farklı tona cıkarak toassııoadoağr biçiminde söylüyordu ...
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ben öküzüm
nasıl border yapacağım?(evet çok basit ve ben bilmiyorum çünkü bilgisayarımda paint ve acd see 4.0 ten başka bir resim işleme programı yüklü değil)
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!