»
yeni versiyon -2.2.8
|
| Güncelleme ve Duyurular Forum ile ilgili son gelişme ve duyuruları bu bölümden takip edebilirsiniz. Yeni forum üyeleri lütfen tıklayın. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Tokat
|
Merhaba,
Bu Vbulletin kiralama bir forum anladığım kadarıyla. Ücreti nedir? Ve yeni versiyonlar içinde ayreten fiyatı var mı?
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
Haberim vardı ancak sitede bulamadım, bu yüzden sordum. Ayrıca 135$ verince tamamen forum senin mi oluyor yoksa kiralık mı gene?
Bu arada http://www30.brinkster.com/nalsapla/default.asp adresindeki Vbulletin i nasıl kurdun. Ücretsiz download ı (deneme sürümü vs.) varmı. Bu konulara o kadar yabancıyım ki... Kolay gelsin.
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Alıntı:
onin'in verdigi fiyatlar Vbulletin calisanlarinin senin icin scripti kurmak ya da script versiyonu güncellemek icin istedkleri ücret oluyor.
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
Anladım zoque saol.
Ama sordukça yeni sorular aklıma geliyor. Bunun Türkçesi de yok sanırım. Siz kendi imkanlarınızla mı çavirdiniz? Bu nasıl oldu?
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: menemen.izmir
|
mavisincap,
ziyaret ettiğin yani http://www30.brinkster.com/nalsapla/default.asp bu adresteki forumu zoque forumu örnek alarak ASP kodlarıyla yazdım.. yani forum bana ait.. vbulletinla ilgisi yok.. |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
bir problem var..
zoque.com/forum'a çok çok kısa bir süreligine sadece kaç tane mesaj gelmiş vs. diye giriyorum ve çıkıyorum. sonra diger gün yazılan konuları okumak niyetiyle girdigimde bi bakıyorum ki (haydaa!) tüm yazılan konular gitmiş.. hani yazıyorya yukarda siz yokken şu kadar şeye şu kadar şey edilmiş diye. 143 küsür tane olan mesaj sayısı 2 ye düşüyor. bunun bir çözüm yolu var mıdır ?
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!