|
|
#1 (permalink) |
|
1 milyon konu gösterimi , 3000. üye :)
forumda 1 milyoncu konu gösterimine ulastik, 3000. kisi de üye olmus. ikisinin bugüne denk gelmesi hos bir rastlandi oldu. tesekkürler
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
forum anasayfasından güncelleme ve duyuru bölümü'nü tıklayıp, bu bölümün açılmasını beklediğim süre içerisinde üye sayısının 3000 olduğu gözüme ilişti ve acaba bununla ilgili bir konu açsam mı diye düşündüm 2 saniye kadar. sonra bi baktım ki açılmış hem de zoque tarafından.
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Beni de görüyosunuzdur herhalde
![]() 3000 üyelik, kalabalık ama benim gördüğüm en seviyeli ve faydalı forum ortamlarından biri bu forum. Eski üye olduğum forumlara girmiyorum bile ama buraya, e-posta kontrol eder gibi gelmek zorunda hissediyorum kendimi. Çok şey öğrendiğim zoque foruma nice 3000 üyeler diler, bana kattıkları için teşekkür ederim! Ayrıca 1 milyon konuluk dev arşiv, artık kafama takılan her problemde ilk başvurduğum kaynak olmasını da sağladı. Off ne ciddi yazmışım; geyik yapmadan yazamıyorum, işte yine yaptım
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Forumumuza ve forum üyelerine hayırlı olsun
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Zoque forumla beni tanıştıran biricik ortağıma(
),bu forumu bizlerin hizmetine sunarak bilgi bankamızın işlem hacminin genişlemesine yardımcı olan biricik adminimiz zoque'ya (ve destekçilerine), Bu foruma aktif üye olarak fikrilerini ve bilgilerini paylaşmaktan çekinmeyen forum dostlarıma, ve kendime teşekkürü bir borç bilirim. (duyanda forumu ben yaptım sanacak, peeh, nerdeee... )nice 3000 lere, nice 1 milyonlara, 10,000 'de 10,000 yapmak dileğiyle... (gelecekte server çökmeleri yaşarsanız benden bilmeyin, webmasterın duası kabul olsaymış, bir tıkla web portalı yaparmış... )
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!