Zoque.Forum
»
Internet Explorer 7
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Internet Explorer 7
Sonunda çıktı, http://www.microsoft.com/windows/ie/...s/default.mspx adresinden indirilebilecek.
Bir miktar hizlandigindan bahsedilmis. Kurulumu az önce bitirdim, gayet hizli kuruldu, bir restart... |
|
|
|
|
|
|
|
Yer: ankara
|
Re: Internet Explorer 7
hepsi hikaye...
bırak tasarımlarda bu farklılıklara göre hareket etmeyi, adam gibi istediğim herhangi bir siteye istediğim bir tarayıcı ile giremiyorum... ie7 inanılmaz derecede kaynakları tüketiyor, pentium HT 3 Ghz işlemci, 768 ddr2 ram var, üstelik sadece ie7 açık(üç-dört) tab, ölüyor bilgisayarım, ie yi kapatınca bir rahatlıyor ki, ie kullanmayım desem hem Firefox hem de opera bazı sitelerde resmen saçmalıyor, onlarda kusursuz değiller, hele bi java bi flash gördüler mi sapıtıyorlar...netscapeyi hepten geç... çok kızdım çok ![]() Mesaj efedrin tarafından 05.11.2006 (00:41) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
yine bir internet Explorer 7 hatasi ile karsilastim.
bilgisayarimin cleartype goruntu ozelligini actigimdan Firefox ve opera da fontlari flu gosteriyor. tabii ie7 zaten istemesek de flu gosteriyor diye biliyorduk ![]() JavaScript ile olusturulan textnode'lari ff ve opera flu gosterirken ie7 eski stilde gosteriyor, ah Microsoft ah ![]() |
|
|
|
|
|
Yer: Istanbul
|
Firefox tablar çoğaldığında bu kadar sorun olmuyordu.
Ama ie de 6-7 tab olduğunda kasılmaya başlıyor ki makine P4 3,2 1024mb Ram olmasına rağmen. Anlamadım gitti umarım yakında bir patch vs çıkarırlar ya...
|
|
|
||
|
Alıntı:
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!