Zoque.Forum
»
Mozilla Firefox 2
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Mozilla Firefox 2
Sonunda çıktı, http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html adresinden indirilebilecek.
Imla kontrolu ve Google Suggests destegi var yeni olarak. Kurulumu az önce bitirdim, gayet hizli kuruldu (nsis),... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Re: Mozilla Firefox 2
Sadece 2 sürümüyle 7 sürümüne gelmiş kazık kadar ie yi silip süpürecek derece kullanışlı ve standartları benimseyen bir tarayıcı!
flash kullanılan sayfalar p3 işlemcimden bayağı sıkıntı yaratıyor fakat ff2 ile bir nebzede olsa düzeltildiğini fark ettim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok yanlış bir kıyaslama olmuş. Firefox ile IE aynı zamanda çıkmış olsalardı dediğin geçerli olurdu fakat IE'nin senelerdir piyasada olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla eski yıllardan beri bir tecrübesi var iyi kötü. Firefox ise bu tecrübeleri yaşamamış fakat görmüş ve değerlendirmiş bir tarayıcı. Aslına bakarsan IE, 7. sürümüne gelmemiş olsaydı Firefox'un da bu kadar başarılı olamazdı çünkü IE'nin karşılaştığı sorunları ve/veya hataları Firefox da yaşayacaktı. Şimdi sadece kendine ders çıkarıp nasıl adım atması gerektiğine bakıyor
![]()
|
|
|
|
|
Yer: İzmir
|
yaşayan arkadaşlar bugları ortaya koyarsa sevinirim. Hala 1.5te iyi durumdayım (extensionlarımla).
Benim tek istedğim daha hızlı açılmasıydı, sırf bu yüzden rowser açarken elim ie ye kayıyor...
|
|
|
|
|
Yer: Ankara - Adana
|
Çalışmayan eklentilerimi tamamen kaldırıp tekrar Mozilla Add-On sitesinden kurunca eklentilerde herhangi bir sürüm farkı olmamasına rağmen hepsi sorunsuz çalışmaya başladı.
Her tabın kendisinde bulunan kapatma düğmesi nedeniyle çoğu zaman tabları seçeyim derken kapatıyorum, kapatılan sayfayı geri çağırma özelliğini bunu düşünerek koymuş olabilirler mi acaba? ![]()
|
|
|
||
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
|
şu an Opera 9 kullanıyorum. gayet memnunum.
fakat uzun süredir ie ve Firefox'un yeni sürümleri hakkında bir tartışma var. acaba bu iki yeni sürümden birini Opera yerine tercih etmem için ciddi bir sebep var mı? Opera'nın sevdiğim özellikleri: * kullanışlar tabler. * torrent'leri indirebilme özelliği. * sade. * RSS okuyucusu. |
|
|
|
|
|
|
||
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
Firefoxda da olsaydı harika olurdu bu özellik.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!