Zoque.Forum
»
Mozilla Firefox 2
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Mozilla Firefox 2
Sonunda çıktı, http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html adresinden indirilebilecek.
Imla kontrolu ve Google Suggests destegi var yeni olarak. Kurulumu az önce bitirdim, gayet hizli kuruldu (nsis),... |
|
|
|
|
|
||
|
Yer: Istanbul
|
Re: Mozilla Firefox 2
Alıntı:
Kod:
.tabs-alltabs-stack { display: none !important; }
eger dosya klasorde yer almiyorsa yaratmak icin userChrome-example.CSS dosyasinin ismini userChrome.CSS olarak degistirin. yukaridaki kodu ekledikten sonra kaydedip Firefox'u yeniden baslatin. |
|
|
|
|
|
|
||
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Alıntı:
Error 69: The Microsoft Firefox developers page is not compatible with your existing browser. Please download Microsoft Firefox 2007 here. diyerek beni güldüren. IE7 nin her haliyle Firefox 'a bakılarak yapıldığı teorisinin kaçınılmaz olduğunu anlatan güzel bir site. Hele şu sayfa tam bakılası; http://www.msfirefox.com/microsoft-firefox-careers.html
|
|
|
|
|
|
Yer: Istanbul
|
rss destegi cok guzelmis
![]() |
|
|
|
|
|
||
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Alıntı:
Ben, Mozilla dan olsam ve bu sayfayı görsem. Emin olun çok ama çok hoşuma giderdi. logo nun bu hale gelişi vb. gibi atraksiyonların hepsi vız gelir, tırız giderdi.
|
|
|
|
|
|
Firefox 2.0 kullanıyorum.
Son günlerde sekmelerdeki linklere ilk tıkladığımda müthiş bir hızla Sayfa Görüntülenemiyor yazısı çıkıyor.Bildiğiniz sayfa bulunamadı ibaresi yani.Bazen iki, bazen üç kez refresh butonuna tıkladıktan sonra sayfa açılıyor. Bu sorunu yaşayan veya çözümü hakkında fikri olan var mı ?
|
|
|
|
|||
|
Yer: istanbul
|
Sayfa beni benden aldı
Her satırında ayrı bir gönderme var...Alıntı:
Alıntı:
imzaya sponsor Mesaj s5prin tarafından 07.01.2007 (01:59) yeniden düzenlendi.. Açıklama: ek |
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!