Zoque.Forum
»
Mozilla Firefox 2
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Mozilla Firefox 2
Sonunda çıktı, http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html adresinden indirilebilecek.
Imla kontrolu ve Google Suggests destegi var yeni olarak. Kurulumu az önce bitirdim, gayet hizli kuruldu (nsis), restart istemedi ie7 gibi, daha sonra incelemelerimi yazacagim.. Cumle internet alemine hayirli olsun. |
|
|
|
|
|
|
|
Yer: Ankara - Adana
|
Re: Mozilla Firefox 2
Add-On'larımın çoğu çalışmadı. İngilizce olarak kullandığım için her yazdığımın altında kırmızı noktalar çıkıyor yazım denetiminden dolayı. Bunun dışında şimdilik pek bir farkını göremedim 1.5'tan ama ne de olsa 3 saattir kullanıyorum daha.
|
|
|
|
|
Yer: li yersiz
|
Re: Mozilla Firefox 2
Firefox’ta dahili bir ‘phishing’ koruması, gezilen siteleri akılda tutan bellek bulunuyor. Bu son özellik sayesinde kapatılan bir site, kapatıldıktan sonra dahi yeniden kaldığı yerden açılabiliyor.
Microsoft ile Mozilla arasında büyük fark bulunmasına karşın, Firefox'un giderek pazar payını artırması ve geleceğe yönelik olumlu tablo çizmesi, Microsoft yöneticilerini endişelendirmeye devam ediyor. IE7'nin, Mozilla'nın geliştirdiği pek çok yenilikten önemli ölçüde etkilenmesi ve kendi kullanıcılarına da bunları sunmak istemesi, Microsoft'un açık kaynak olan Mozilla'dan ne kadar çekindiğini gösteriyor. Yeni sürüm ayrıca, bilgisayarın kendiliğinden veya kazara kapanması ya da yeniden başlaması durumunda, kalınan oturumdan devam etme olanağı sağlıyor.
B L O G Mesaj wanadoo tarafından 27.10.2006 (12:09) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!