Zoque.Forum
»
Bilgi.com - Türkçe içerik google'ı
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: istanbul
|
Bilgi.com - Türkçe içerik google'ı
Nokta.com şirketinin yeni duyurduğu, (içeriden aldığım duyumlara göre Google'ın Türkçe içerik konusundaki eksikliklerini gidermek ve geliştirebilmek misyonu ile) bilgi.com yayın...
|
|
|
|
|
Yer: Londra
|
Re: Bilgi.com - Türkçe içerik google'ı
domain piyasasının içinde olan biri olarak size bilgi vereyim. Nokta isimli şirket bir domain yatırımcısına ait. http://www.moniker.com/news/vol4/art...-customer.html
İnternete yeni bir soluk getirmek bir amaçları olsa çok iyi olurdu ama böyle bir amaçları olduğu konusunda benim herhangi bir bilgim yok. Görebildiğim kadarıyla ellerindeki domainlerin piyasa değerini arttırmak ve domain fiyatları daha da yükselinceye kadar geçen zamanı iyi değerlendirmek için yapılan çalışmalar bunlar. domain yatırımcısı olmak kötü bir şey değildir. Nitekim ben de bu işlerle uğraşıyorum. Nokta firması bu piyasada iyi bilinen firmalardandır. |
|
|
|
|
|
||
|
Re: Bilgi.com - Türkçe içerik google'ı
Alıntı:
Bilgi : 974,595 Google : 22.400.000 Bu sonuçlar ışığında yaklaşık 10 aydaki artışı çok rahat görebiliyoruz. Bu artışı aynı zamanda internetteki bilginin artması şeklinde değerlendirebiliriz. Faydalı ve özgün içeriğin artması bizleri daha da mutlu edecektir. |
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!