Zoque.Forum
»
Bilgi.com - Türkçe içerik google'ı
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: istanbul
|
Bilgi.com - Türkçe içerik google'ı
Nokta.com şirketinin yeni duyurduğu, (içeriden aldığım duyumlara göre Google'ın Türkçe içerik konusundaki eksikliklerini gidermek ve geliştirebilmek misyonu ile) bilgi.com yayın hayatına başlamış.
Kaliteli Türkçe içeriğin gelişmesini destekliyoruz efendim.
|
|
|
|
|
Re: Bilgi.com - Türkçe içerik google'ı
türkçe klavyesi olmayanlar için türkçe harf butonları eklenmiş,arama sonuçlarının önizlemeleri var, alternatif arama önermeleri var, gayet hızlı, herşey yerli yerinde ve çok hoş görünüyor.
Beğendim, umarım başarılı olurlar.
|
|
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Re: Bilgi.com - Türkçe içerik google'ı
@muhammetsevim
Olayı neden kişiselleştiriyorsun ki? Bana sinir olup olmaman zerre umrumda değil ve zaten buradaki mevzuyla da hiçbir alakaya sahip değil. Benim karşılaştırmam oldukça mantıklıdır. Daha önce belirtilmiş argümanlara tekrardan ve mantıklı bölgelerinle bakarsan anlayacaksın pekala. Bu arada, sen de şimdi 2 dakika içerisinde bilgi.com'u "en kararlı Türk arama motoru" ilan ettin, bravo ![]()
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!| Tag Cloud |
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam renk resim satilik sayfa script scripti server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows xml yardim yazi yeni zoque |